whomight

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About whomight

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto Volvo S60 D3
  • Fabricatie 0
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

486 profile views
  1. Salut !

    Imi poti spune ce format video suporta? (Volvo S60 D3 2011). Multumesc !

  2. Probleme camera marsarier

    Multumesc pentru raspuns, asteptam atunci !
  3. Probleme camera marsarier

    Referitor la camera, problema este comuna, aveti dreptate, insa nu am inteles cum este cu schimbatul cablajului. Care cablaj, sau ce tronson de cablaj ? Eu am vrut sa mi cumpar o alta camera, gandindu ma ca asta e problema. Multumesc baieti !
  4. Volvo S60 D3 163 CP

    Multumesc mult pentru informatii, cutia este cu 6 rapoarte. 
  5. Volvo S60 D3 163 CP

    Salut baieti ! Detin un Volvo S60 D3 163 cp cutie AUTOMATA, 85.000 km : -la cati km se schimba uleiul si filtrul la cutie -la cati km se schimba distributie -cureaua auxiliara are o perioada de rulare/schimbare sau nu e comform calendarului si se schimba cand se modifica structura -se poate face update la navigatie, actuala versiune de software este 0993 si versiune hartilor V 30.10.51 Va multumesc, o zi buna !
  6. Salut Cata !

    Imi poti spune, cum pot face update pentru un S60 MY11 ?~versiune de software - 0993 

    ~versiune harta - 30.10.51

    Multumesc !

  7. Nou posesor Volvo S60

    Salut  Ref. Anvelope RunFlat  Pana facuta de un cui, nici daca umpleam anvelopa cu 50kg de spuma, nu aveam sansa sa ajung la vulcanizare, deci asta cu spuma e pt pori/gauri fine,subtiri. Nimeni nu spune ca un ROF merge cu taietura, dar cu o gaura mare, cred ca ai sanse mari sa ajungi la vulcanizare sau sa fugi spre frontiera daca esti pe undeva prin Bulgari. Manevrabilitate/Stabilitate nu stiu de ce spune cineva mai sus ca trage stanga dreapta, cale ferata .... daca ai RunFlat S/H sau nu stiu prin ce debara facute, cred, acum fiecare a experimentat cate ceva.  Ref. TPMS - se gasesc sisteme de monitorizare, cu alimentare la priza (12v) pe ebay,amazon etc, sunt in jur de 80-100 $ , sau mai ieftin, capacele pentru valve cu ROSU/GALBEN/VERDE IN FUNCTIE DE PRESIUNE De curand am primit un email de la o companie de anvelope  "Nu va recomand sa montati runflat pe o masina care nu este prevazuta cu RunFlat (pentru a nu deteriora planetarele, articulatiile, caseta directie) " Voi ce parere aveti legat de partea tehnica Planetare, articulatii, caseta directie, amortizoare pompa servo etc P.S Tehnologia ROF a avansat destul de mult, nu mai sunt anvelopele atat de grele si dure,(marci premium) Latimea anvelopelor inseamna cresterea stabilitatii, pentru cei care nu sunt hotarati, asteptati noua tehnologie de ROF din 2016. Va salut