Bogdan28

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Bogdan28

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie craiova
  • Auto Volvo V40
  • Fabricatie 0
  • Fabricatie 2 0
  1. Suport pahar V40.

    Va salut si eu...si totodata vin cu o intrebare.Stie cineva cum se monteaza un suport de pahar in bord la un V40 di 2003?? Precizez fa[ptul ca suportul este mult mai lug decat gaura in care vine prins.multumesc!
  2. Schimbare AC-Modul clima

    multumesc pt informatii.ramane sa ma interesez exact!
  3. Schimbare AC-Modul clima

    Da...AC automat..Trebuie facute schimbari majore?
  4. Spuneti-mi si mie va rog,daca se poate pune modul clima pe un V40 din 2002,care are AC! Daca da,in ce consta aceasta schimbare?
  5. Spuneti-mi si mie va rog,daca se poate pune modul clima pe un V40 din 2002,care are AC! Daca da,in ce consta aceasta schimbare?
  6. Schimbat Ceasuri Bord???

    Da.Va multumesc!
  7. Schimbat Ceasuri Bord???

    Nu stie nimeni???
  8. Spuneti-mi si mie va rog,daca schimb ceasurile din bord la un V40 din 2003,mai trebuie facut pe tester ceva dupa aceea sau efectiv se face schimbarea si atat???Va multumesc!
  9. Spuneti-mi si mie daca primele 2 cifre de la nr. de km nu indica decat cateva liniute si nivelul de motorina arata eronat(mult mai mult),trebuie schimbate ceasurile??? Multumesc!
  10. Multumesc,si mai am inca ceva:nu-mi merge nici faza scurta pe partea dreapta.(becul e ok).Alta posibila cauza?
  11. Volvo V40 Craiova

    Va salut! Ma numesc Bogdan,sunt din Craiova si sunt nou posesor de Volvo V40.Am mai avut diverse marci de masini dar niciodata un Volvo,masina pe care o admir de foarte mult timp. Incerc si eu incet,incet sa ma integrez in acest forum.Numai bine va doresc!
  12. va salut pe toti membrii de pe acest forum si cu respect va intreb si eu cum se schimba la un Volvo V40 2002,becurile de la butonul de avarie si butonul de proiectoare si de ceata.Va multumesc si astept un raspuns.