• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

sizan

Membru
 • Content count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Good

2 Followers

About sizan

 • Rank
  Pasionat
 • Birthday 10/26/1978

Contact Methods

 • Website URL http://www.sizan.ro
 • Yahoo sizzan
 • Skype sizzan

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Brasov
 • Auto Volvo XC90 D5
 • Fabricatie 2007
 • Auto2 Volvo S40 2.0D
 • Fabricatie2 2006
 1. Achizitionare DiCE

  alibaba.com
 2. XC 40 probleme directie

  Nu e mai simplu sa dai o fuga pana la Primus sa faca o verificare ? Ca tot e nou..doar nu vrei sa te bagi cu levierul pe sub el
 3. probleme navigatie

  nu ca e vechi topicul, dar are cineva idee, totusi  ?     multumesc!
 4. Baterie

  Cat ai dat ? pentru v50 ? ultima data cand ma interesasem de baterie OEM pentru al meu S40, era vreo 600 ron la @Midnight Caller. dar 930 ? oh my.. : )
 5. cutie de viteze

  Salut,  Am urmatoarea "problema": se da un S40 2007 2.0D. In toamna, din cauza ca volanta era pe duca, am schimbat volanta + ambreiaj ( Sachs, parca ) + rulment FTE. Aerisit de nenumarate ori ambreiajul, la un moment dat am schimbat si lichidul de frana, si atunci s-a aerisit iarasi totul, insa imi intra greu in marşarier. Inainte de schimbat volanta&co, nu am avut aceasta problema. de atunci am mai schimbat odata uleiul in cutie, insa nu am sesizat nici o schimbare in bine.   am observat daca o pun in viteza 1-a,  apoi in marşarier, parca intra mai usor.   any ideas? hints ? multumesc!  
 6. Prize 12V

  La XC90-ul (2007) meu, nu e asa. Prizele din masina, cea din fata si spate nu sunt alimentate decat atunci cand contactul este pus. Priza din portbagaj, este insa, alimentata permanent.
 7. Baterie

  Am schimbat si eu intr-un final, bateria pe S40. A fost o varta blue (low quality, parerea mea), si am pus varta silver synamic 85AH 585200080 F18, sa vedem cum e cu asta.   Ca idee, acum porneste mult mai bine, si pot sa programez si heaterul  ( inainte imi zicea ca nu porneste ca battery low )   o alta chestie care am mai observat-o de cand am schimbat bateria, e faptul ca nu mai am probleme cu senzorii de parcare spate, ( inainte cand mergeau, cand nu mergeau, fara sa imi apara eroare in bord legat de asta, ca si atunci cand am avut un senzor defect )
 8. Baterie

  @mariusdaniel: eu asa am luat-o cu varta blue, si acum o schimb. insa pe xc90, sincer, 10 ani m-a tinut bateria cu care a venit de noua, din fabrica  Deci OEM, clar, diferenta nu e atat de mare incat sa ma zgarcesc 
 9. Baterie

  Atentie la ce baterie vei lua, pe S40 am o varta blue si e o porcarie, urmeaza sa o schimb ( asa am cumparat-o ). Pe XC90, am avut volvo OEM, m-a tinut aproape 10 ani, si imi pleca la prima cheie indiferent de temperatura de afara:), asa ca am pus tot OE.
 10. Baterie

  Imprumuta si tu o baterie de la cineva pentru 20 de minute sa vezi daca porneste cu aia.   Si eu am avut probleme cu bateria, am ramas fara curent, si imi apareau pe display mesaje legate de ABS, anti-skid si alte cele. Dupa ce am incarcat-o si a pornit masina, la urmatoare pornire au disparut. Eventual pune un tester dedicat pe masina, si vezi atunci mai exact ce si cum se intampla. ( sa nu ai probleme cu alternatorul, etc ).   Sa ne ti la curent cu rezolvarea!   Spor!    
 11. Baterie

  Schimba bateria, si vezi pe urma ce se mai intampla.
 12. Fum alb la rece

  la ce costuri se ajunge cu alte injectoare, pentru s40 2007?:) ceva estimativ?
 13. Navigatie s40 2005

  eu unul nu am inteles nimic.  
 14. pentru un S40 2.0D din 2007, aveti idee daca gasesc pe undeva DVD-urile cu hartile pentru RO?  multumesc!
 15. nimeni nu stie? altfel spus, daca trebuie sa inlocuiesc planetara cu pricina,ce ma sfatuiti sa aleg?   multumesc,