al1n

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About al1n

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto C30
  • Fabricatie 2007
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

1,205 profile views
  1. Salut!  Ai cumva un capac/carcasa oglinda stanga pentru un Volvo C30 (2007) ? De preferat sa nu fie vopsit.. Sau ambele capace albe. Multumesc!
  2. Dezmembrari Volvo Braila

    Salut!  Ai cumva un capac/carcasa oglinda stanga pentru un Volvo C30 (2007) ? De preferat sa nu fie vopsit.. Sau ambele capace albe. Multumesc!
  3. Drepturi RCA?

    Am inteles, multumesc mult!
  4. Salut,  Acum 2 zile mi-a fost lovita masina, un C30, iar putin din aripa fata a fost zgariata, impreuna cu usa si aripa spate care au fost indoite. Am facut amiabila cu cel care mi-a lovit masina si RCA-ul lui este la Euroins. Am sunat la ei si am stabilit o constatare deabia pe 4 Octombrie, la un service indicat de ei din Timisoara.    Acum vin intrebarile mele: 1) Pot dupa constatare sa merg sa repar masina la ce service doresc eu ( adica la Volvo Timisoara) ? Daca da, trebuie sa platesc eu inainte, in caz ca ei nu au contract cu Volvo Timisoara, ca pe urma sa imi recuperz banii de la ei sau cum este procesul mai exact? 2) In functie de cat ar dura reparatia, pot beneficia de o masina de schimb? Inchiriata sau de la Volvo, etc..??   Merci mult!
  5. Salut, De curand am cumparat un volvo c30 din 2008, si pe parcursul zilei de ieri de fiecare data cand porneam masina (s-a intamplat sa am mai multe drumuri prin oras) imi apare acest mesaj in bord "Alarm has been triggered, check car". Initial am apasat pe butonul "Read" crezand ca poate cineva a atins masina usor (desi nu vad niciun semn) sau cumva a fost declansata, dar mesajul revine la fiecare pornire, iar atunci cand pun contactul led-ul din bord al alarmei palapie la o frecventa mare. S-a mai lovit cineva de problema asta, si ce se poate face?   Multumesc.    
  6. Achizitie C30 1.6 drivE

    Salutari din nou! Am dat de un C30, euro 4, 2L diesel, pre-facelift.   Intrebarea mea e daca stiti un service sau un mecanic in Galati unde se poate testa masina?     Merci!
  7. Achizitie C30 1.6 drivE

    Da... problema nu ar fi cei 300euro in plus ci fiabilitatea, dar am sa mai caut, nu ca ar fi prea multe C30-uri pe la noi Banuiesc ca povestea se repeta si in cazul S40 1.6D, right?
  8. Achizitie C30 1.6 drivE

    Acesta este VIN-ul masinii la care ma tot holbam: YV1MK76H2A2193096 Am decodat VIN-ul pe un site si am vazut ca, codul motorului e D4164T si am cautat putin si se pare ca D4164T este cel EURO 4, chiar daca in anunt se spunea ca motorul este EURO 5. 
  9. Salut. Sunt nou pe aici si sper ca in curand sa reusesc sa imi gasesc un C30, asta fiind prima mea masina Am vazut un C30 din 2011 cu aprox. 130k km pe un site de vanzari auto (nu pun link ca nu stiu daca se considera reclama or something), cu pretul de 6800 euro, masina arata ingrijita atat la exterior cat si la interior (din poze).   Ce vreau sa va intreb este daca exista ceva probleme la modelul asta dupa care ar trebui sa fiu atent, si daca pretul vi-se pare ok, sau cat ar face un C30 din 2011 care are sub 150k km? Orice sfat e bine venit   Merci!