manolle

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About manolle

  • Rank
    Nou venit
  1. salut! stie cineva de ce are volanul trepidatii,atunci cand nu accelerez? volvo s 40 2001. am observat ca tamponul de sub motor este cam tocit..ma gandesc ca din cauza asta,.daca mai exista cineva cu aceeasi problema ,help ! multumesc!
  2. faruri volvo s40

    salut,pai da,ca originale nici eu nu mai am ,le am schimbat cu unele cu fundal negru.dar voiam sa le schimb cu unele cu lupa pt xenon si dayline.  
  3. cumpar faruri dayline  volvo s40 2001+ xenon
  4. Probleme tractiune

    ok,voi reveni cand am timp cu video. mersi! 
  5. Salut,am un volvo s40 din 2001 si pe partea dreapta fata,si cand bag in viteza se aude un fel de rontait si scapa,cateodata imi prinde canelurile alea,apoi cand scapa.se invarte n gol asa.,am zis ca e planetara,am dat roata jos dar nu e rupta ,cred ca sunt sterse canelurile,acum nu stiu daca din cutia de viteze sau din planetara..a mai patit cineva pana acum? tin sa mentionez ca inca nu am desfacut toata planetara sa vad exact ce anume este.Multumesc!  
  6. Salut,am un volvo s40 din 2001 si pe partea dreapta fata,si cand bag in viteza se aude un fel de rontait si scapa,cateodata imi prinde canelurile alea,apoi cand scapa.se invarte n gol asa.,am zis ca e planetara,am dat roata jos dar nu e rupta ,cred ca sunt sterse canelurile,acum nu stiu daca din cutia de viteze sau din planetara..a mai patit cineva pana acum? tin sa mentionez ca inca nu am desfacut toata planetara sa vad exact ce anume este.Multumesc!  
  7. Salut,am un volvo s40 din 2001 si pe partea dreapta fata,si cand bag in viteza se aude un fel de rontait si scapa,cateodata imi prinde canelurile alea,apoi cand scapa.se invarte n gol asa.,am zis ca e planetara,am dat roata jos dar nu e rupta ,cred ca sunt sterse canelurile,acum nu stiu daca din cutia de viteze sau din planetara..a mai patit cineva pana acum? tin sa mentionez ca inca nu am desfacut toata planetara sa vad exact ce anume este.Multumesc!