• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

850

Membru
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

1 Follower

About 850

 • Rank
  Junior
 • Birthday 09/17/1978

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto Volvo 850 T5
 • Fabricatie 1994
 • Auto2 Saab 9000 CSE
 • Fabricatie2 1993
 1. Povestea lui Blueberry

  Ar fi interesant de stiut cat a costat tot kit-ul si tot ce tine de asta!   
 2. Volvo 850

  Rat style! 
 3. Ajutor casetofon

  Si pana la urma ai obtinut acel bass care-l doreai fara a monta alte incinte prin portbagaj? 
 4. v70 achizitie recenta

  Vreo siguranta, poate! Releul e bun din auzite sau l-ai verificat, inlocuit, schimbat? Verificat termostat, sa nu fie blocat pe inchis, cumva! Curiozitate: apa din vas este curata sau are si ceva ulei, sau urme de ulei prin ea? 
 5. Volvo 850

  Intr-adevar, turata de la 2400-2500rpm in sus se desfasoara bine, nu mai intrerupe in sarcina maxima!  Ce ti-e si cu secretele astea!...  Candva aveam un tricou pe care scria "Volvo Explosive Power"! Soryy, dar mi-am reamintit sloganul! 
 6. Volvo 850

  Asta nu tin s-o fac neaparat!  Multumesc mult pentru info!  
 7. Volvo 850

  Multumesc mult, Matrixxx! N-am stiut ca nu trebuie turata tare sub 2400-2500rpm! Uite ceva nou, bun de stiut!  Dar, totusi care ar fi motivul din pricina caruia nu este recomandat sa accelerezi puternic sub 2400-2500rpm? 
 8. Volvo 850

  Totusi, acum, se intampla un fenomen si nu stiu daca este normal! Sincer nu prea cred ca este in regula!  In momentul in care intra in full boost, accelereaza dar parca nu cu toata puterea, dupa care acul de la boost se retrage putin inspre trei sferturi si in momentul acela accelereaza cu adevarat cu toata puterea. In acel moment trage ca un T5, parca! Atunci pleaca cu adevarat! Intr-un fel, raspunde cu o oarecare intarziere din momentul in care calci pedala la podea si pana incepe sa traga de toti caii, sa spun asa!... Si aici nu este vorba de intarzierea specifica la raspuns a motoarelor supraalimentate, turbo! Este vorba de o intarziere mai mare! Repet, intra in full boost, dupa care presiunea, acul de la indicatorul de boost scade inspre trei sferturi si abea atunci incepe sa traga simtitor!  Este normal sa se intample asa?  
 9. Volvo 850

  Schimbat minunatia! Si-a schimbat si mersul!  Acum acul de boost urca pana foarte aproape de capatul din dreapta pe zona alba! Cred ca acum face si boost!   Trage altfel, asta-i clar!
 10. Volvo 850

  Am ridicat bijou-ul!  Acum ramane de vazut cand se va gasi timp pentru schimbat!
 11. Volvo 850

  Un sfat bun este intotdeauna bine venit  si chiar i-ti multumesc pentru asta! Acum astept sa vad ce se intampla dupa montarea noului boost controller, iar in cazul in care vor fii probleme in continuare, voi pune in practica ceea ce mi-ai spus!  Masina oricum nu face kilometri pentru ca n-are cine s-o conduca, eu fiind in majoritatea timpului plecat! O scot la o plimbare de vreo 10 kilometri la doua sau trei saptamani si asta doar dupa ce am pornit-o si s-a ridicat temperatura la lichidul de racire la cel putin 50 de grade ( avem tabieturile noastre, ce sa spun  ), abea atunci plec cu ea de pe loc!  O plimb, doar ca s-o misc  mai mult, nu c-as avea nevoie de ea, s-o dezmortesc  ca statul prea mult timp intr-un loc nu prea-i face bine!
 12. Volvo 850

  Sincer, curiozitate am avut, dar mi-a fost teama sa nu dau dintr-una in alta, fapt pentru care m-am lamentat cu gandul ca va fi totul in regula dupa montarea noului boost controller! Asta pe de-o parte! Pe de alta parte i-mi place s-o tin cat mai aproape de starea originala, de adevarata ei valoare!  Modificari se pot face multe si asta o stiti voi mai bine ca mine! Nu spun ca nu mi-ar place sa aiba undeva in jur de 350-400 de cp, dar deocamdata eu nu stiu cum ar trebui sa traga de 210cp... Asta pentru ca n-am prins-o niciodata in mintile ei pana acum! Cineva spunea ca trebuie sa te bage in scaun cand e in mintile ei! Sincer, ma cam indoiesc, dar ramane de vazut! 
 13. Volvo 850

  Cu mare drag, cand vrei tu! Doar timp s-avem! Aaa... Ar fii o problema... Nu stiu cand voi ajunge cu masinuta-n tara, dar odata ajuns, vedem noi cum facem!  Si ar mai fii o problema... A mea e doar... Stock...   Sper sa nu te dezamageasca prea tare!    In alta ordine de idei, chiar sunt curios daca se va rezolva misteru', dupa ce-i voi schimba boost controllerul! Conform celor spuse de Vadim si a ce a mai citit pe net, ar cam trebui sa se rezolve problema! Pe de alta parte, atunci cand am fost sa comand piesa, cel cu care am vorbit, mi-a mai spus o treaba! Precum ca boost  controlleru', primeste un impuls electric in functie de care el i-si face treaba! Acum gandul meu nevinovat nu-mi da pace! Daca, totusi, ar fii o problema electrica!?...   Adica, sa primeasca curent, dar poate ca nu suficient! Sper sa fie doar un gand al meu! 
 14. Volvo 850

  In urma cu aproximativ trei zile, m-au sunat cei din service-ul la care am comandat boost controller-ul, sa ma anunte ca mi-a sosit piesa comandata!  Foarte frumos din partea lor, am spus!  Acum ramane de vazut cand anume o pot ridica. Cand am eu timp, au ei inchis! 
 15. Volvo 850

  Am comandat si achitat boost controller-ul! Acum ramane de vazut cand anume va sosii. Am fost, totusi, avertizat ca va dura o perioada, dat fiind faptul  a masina nu mai este noua!