HANS

Membru
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

2 Followers

About HANS

 • Rank
  Junior
 • Birthday 12/16/1965

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie IASI
 • Auto V50 2.0 D, 100 KW, D4204T
 • Fabricatie 2004
 • Auto2 Ford Focus Titanium Sedan 2015
 • Fabricatie2
 1. Salut. Bogdane, din cate stiu eu trapa aia e pe teava rezervorului la cca 60 cm de la gura de alimentare. Cum o anulezi ? Ontopic: alimentez pe prima treapta si prima crestatura pe pistol. Tot dureaza vreo 6 minute sa intre 40 litri. Mai rau e la rompetrol, pompa se opreste la un moment dat singura...
 2. Buna ziua,

  Imi recomandati un service in Iasi pentru problema lipsei de putere (asa am inteles din comentariile dvs de pe forum, imi scoate peri albi si mie 1.6D-ul in ultima vreme)?

  Cu prietenie,

  Adrian, Iași

 3. Volvo v50 motor 2.0d

  Corect. Respect.
 4. O mica piesa pe turbina

  Multumesc. Cu alte cuvinte presupunand ca sezorul nu functioneaza bine, nu exista nici o modalitate de a forta turbina (prin mijloace mecanice sau electrice) de a se bloca in pozitia maxim deschis ( desigur, ma refer la o turbina functionala ) ? Astfel incat sa by-pass-ez citirea / comanda / codul de defect al senzorului si sa am turbina "pe direct"  la iesirea din service, "no matter what".  Intrebam doar
 5. Baterie

  Am luat masina de la dealer autorizat Volvo, cu carte service etc. Intrebasem de baterie, ulei, fluide...uleiul l-au schimbat ei la vanzare plus toate filtrele. Fluidele nu. Bateria nu.  Acum, daca ar fi schimbat bateria in 2008 si merge si in 2016 tot e ok. Nu am vazut nici o data sau cod stantat pe borne.
 6. Baterie

  Sunt sigur. Am masina din 2008 si eu nu am schimbat-o . Plus ca are eticheta Volvo pe ea.  La o adica pun si foto daca e cazul .
 7. O mica piesa pe turbina

  Mereu auzi povesti din acestea. Intotdeauna te gandesti ca NU ti se poate intampla chiar tie. Deci, intrebarea ramane. Se poate seta electric sau mecanic sa ramana turbina "deschisa" permanent ? Cu alte cuvine, se poate face un bypass acelui actuator / senzor pozitie de care a tot fost vorba aici ? Multumesc.
 8. O mica piesa pe turbina

  Merge Alex. E ok. Multumesc.  Am povestit mai sus.
 9. Baterie

  Mai fratilor eu inca am pe masina bateria originala din 2004. Nu ma laud eu. Ii laud pe ei. Mai rar asa ceva. 80Ah.
 10. O mica piesa pe turbina

  Bogdane...multumesc de amabilitate. Merge si e ok.  Problema era tocmai la senzorul nou cumparat. A, ma intrebasei: este produs in Italia. Dupa ce a fost montat turbina tot nu pornea. Un cele din urma mecanicul meu a masurat rezistentele pe senzor si le-a comparat cu valorile din Vida lui. Nu bateau. Am scris inapoi la Cluj si mi-au schimbat piesa trimisa initial cu alta tot noua in cutie. Montat, merge perfect.  De nota 10 plus firma din Cluj de unde am cumparat piesa. S-au miscat imediat si neconditionat. Respect. Nu fac reclama nimanui, ci doar relatez o experienta personala.  Intrebare: turbina poate fi setata din ceva, din orice, sa stea in permanenta cu geometria deschisa, indiferent de turatie sau sarcina ? Multumesc.
 11. O mica piesa pe turbina

  Nu merge, Bogdane. Am inteles de pe forum ca ai un service BUN. Ti-as scrie un e-mail ca sa iti cer o parere. Am cam ajuns la putine optiuni aici. Numai daca imi dai adresa si implicit permisiunea sa iti scriu.
 12. Probleme Clima S40 2008 2.0d

  Scuze ca raspund tarziu. Singura faza era ca nu pornea clima. Nu pornea compresorul. Nu am avut abur sau umezeala. Nimic. Pur si simplu nu pornea compresorul pentru ca nu mai aveam agent in el. Am fost la service Pacurari imediat dupa Kaufland fara sa cunosc acolo pe cineva. Am intrat cu masina pana in spate si am intrebat cine se ocupa. A rezolvat.o si am dat banul. Nu am luat numar de telefon...
 13. O mica piesa pe turbina

  Bogdane, habar nu am. Piesa a venit in ziua urmatoare plasarii comenzii online. Cutie rosu cu albastru dar nu m-am uitat la producator ci i-am trimis-o direct mecanicului. Am vazut piesa in cutie, avea urme albe (probabil martor de montare) imaculate in dreptul gaurilor pentru suruburi. Scuze, am fost asa de bucuros ca am gasit piesa si ca a venit asa rapid ca nu m.am mai uitat la producator. Idee. O sa caut factura !
 14. O mica piesa pe turbina

  Ce ai rezolvat cu ea ? Eu am luat piesa din Cluj. Oamenii sunt seriosi, tot respectul. Piesa nou nouta in cutie. O fi chinezarie sau altceva, important e ca nu mai am eroarea pe calculator .