VladD

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VladD

  1. Probleme cu clima

    Salut, Aceleasi simptome le are si S40-ul meu. Acum 2 ani i-a fost schimbat radiatorul (condenser) si facuta reincarcarea cu freon. Anul acesta in martie a inceput sa bage aer rece doar pe partea soferului, iar pe partea pasagerului aer cald. Am reincarcat cu freon imediat dupa, a tinut pana luna aceasta cand se intampla acelasi lucru. La cele 2 service-uri la care am facut reincarcarea mi-au spus ca instalatia nu are pierderi, dar dintr-un motiv inainte de prima reincarcare aveam in jur de 150g ramase, iar inainte de a 2-a reincarcare in jur de 200g. La al 2-lea service tipul mi-a spus ca e posibil sa fie crapat vaporizatorul (evaporator). Am atasat si o digrama.  Inainte sa-l schimb vreau sa ma asigur ca el e problema (nu doar sa presupun). Cum se poate verifica? Multumesc!
  2. Salut,  Am discutat deja in privat despre Nicu, multumesc
  3. Salut, Mai exista vreun alt service Volvo functional in prezent in Brasov? Altfel ma gandesc sa le propun lui @Midnight Caller si lui @BraiaVadim sa se extinda si mai mult...
  4. Salut, Poti sa gasesti mai multe informatii despre sistemele audio si formatele audio aici: http://new.volvocars.com/ownersdocs/2008/2008_S40/08s40_10.htm#pg230 Pe scurt, indiferent daca folosesti conectorul USB sau CD player-ul e recomandat sa stochezi pe device/disc doar continut media intr-un format comun precum mp3, wma sau wav. Exista exceptii in care anumite versiuni ale acestor formate sa nu poata fi redate.  
  5. Salut, On-topic, astazi a fost o discutie interesanta la Volvo Cars Studio in Stockholm, gasiti inregistrarea aici: http://live.volvocars.com/index2.html?20170705
  6. Salut, M-am gandit sa fac un pool despre cum face lumea programarile la service. Tinand cont ca service-urile se inmultesc, poate ar fi un lucru benefic pentru cei care le detin, ca sa-si optimizeze workflow-ul in relatia cu clientii.
  7. Salut! Ii recomand si eu pe Alex si Vadim! Am fost la service-ul lor de 2 ori pana acum si mi-a placut cum am interactionat cu ei si cum au lucrat.