Bogdanul

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bogdanul

  1. Plafon interior

    Salutare, m-am gândit să fac puțin zgomot pe aici că e prea liniște parcă.    Am avut o problemă de estetica pe plafon am remediat-o la tinichigerie, a fost necesar să se lucreze și din interior, băieții au facut o treaba bună, dar analizând ulterior pare că lipsesc niște plastice pe ambele părți in zona geamurilor fixe spate. Îmi poate confirma cineva, am anexat o imagine care explică mai bine.
  2. Prag C30 R-Design

    @Vicu Așa voi face, mulțumesc de sfat!
  3. Prag C30 R-Design

    Vă salut, am nevoie de puțin ajutor, vă rog! Am greșit prostește și acum caut pragul de plastic de pe partea dreapta, l-am fisurat un pic. Am nevoie și de colțul din dreapta (30779137), al meu are niște cleme rupte. Vă mulțumesc in avans!
  4. Salutare! Am făcut revizia zilele trecute, iar după schimbarea uleiului, bateria nu a mai făcut față, a trebuit ajutată prin intermediul unui cablu de curent. Mecanicul spune ca nu ar trece iarna fără să întâmpin probleme, la temperaturi sub -10 risc să nu o mai pornesc, așa că ar cam trebui schimbată. Bateria este cea originală, etichetată Volvo, veche de când este mașina (2012), o singură dată am simțit că a ezitat o secundă.  Ce baterie mi-ar trebui pentru motorizarea D3... și către ce brand ar fi de preferat să mă îndrept? BOSCH, VARTA sau altceva? 
  5. Salutare, vă înviorez cu o întrebare. Am un sistem de navigație care a rămas puțin în urmă, de unde pot cumpăra ultimele DVD-uri actualizate pe 2015-2016? (asta dacă există) Menționez că sistemul de navigație nu are HDD inclus.
  6. Actualizare sistem navigație

    @costin96 În manualul mașinii n-am găsit nimic concret. Mă gândesc că dacă ar fi avut HDD nu m-ar mai fi pus să țin DVD-ul aiurea în unitatea optică.
  7. Actualizare sistem navigație

    Cu un delay de 5 zile răspund :)) E ok, face așa, când ajung la Primus întreb băieții. Să vedem cât costă și automat dacă rentează. Eu zic că nu am HDD pentru că fără DVD nu merge, mi-l cere. În torpedou am unitatea optică, tu cu siguranță ai HDD.
  8. Actualizare sistem navigație

    @costin96 Și eu am aceeași problemă.
  9. Sfaturi achiziționare baterie?

    Hai că m-ați lămurit, vă mulțumesc!
  10. Sfaturi achiziționare baterie?

    Ar trebui să existe niște diferențe (în afara prețului) între o baterie ROMBAT și una BOSCH.  Alte detalii de care ar trebui să țin cont? E atât de simplu? Amperajul este de 80, iar dimensiunile sunt următoarele: Lungime (mm) 315 Latime (mm) 175 Inaltime (mm) 175
  11. Unul nou

    Salutări, oameni buni! Am devenit membru câteva luni în urmă, dar abia astăzi mi-am readus aminte de faptul că am rămas dator cu o poveste.  Sunt Bogdan (nu că nu s-ar înțelege), implinesc 26 de ani în nici 10 zile și, am ales dintre toate mașinile un Volvo C30 (D3) R Design pentru că am simțit că vom face echipă bună. C30-ul îmi pare a fi o mașină dedicată în mare măsură zodiei gemeni, e încăpățânată în mișcare și când stă parcată ai zice că meditează . O am din martie și s-a comportat grozav, cât despre consum...  în afara Bucureștiului este undeva la 6l/100km, prin Bucureștiul sufocant cred că depășesc cu lejeritate 8l/100km. Sunt bucuros să mă alătur comunității Volvo și cred că voi deveni un membru activ al acestei platforme.
  12. Unul nou

    Aveam și eu prieteni mai mari în copilărie care își demontau mașinile în fața scării, visam să fac și eu asta la un moment dat, din păcate n-a fost să fie, timpurile s-au schimbat, m-am mutat în București și am rămas fără prieteni și mentori. Trist, nu-i așa?  Mulțumesc, abia aștept să iau concediul și s-o plimb prin țară.