adrianbun

Membru
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About adrianbun

  • Rank
    Junior
  • Birthday 08/02/1989

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2009
  • Auto 2 Jaguar XF
  • Fabricatie 2 34

Recent Profile Visitors

924 profile views
  1. Probleme Clima S40 2008 2.0d

    Salut, cum ai rezolvat pana la urma? Am aceleasi simptome. Multumesc!
  2. Verminderte motorleistung

    1300 daca imi amintesc bine. Am vandut masina imediat dupa.
  3. Volvo v501.6 d zgomot motor

    Salut, am avut aceeasi dilema cu sunetul metalic cam 1 an si jumatate pana ce masina s-a oprit in mers si, ce sa vezi: lantul de la axele cu came a cedat! Partea buna e ca nu a distrus nimic pe langa in afara de ghidajul lui dintre axe (din plastic). Posibil ca unele came sa se fi tocit usor si de aici sa se uzeze prematur lantul (desi inclin sa cred parerea conform careia km nu sunt reali). Daca nu e nici fulie, nici tacheti/culbutori poti avea in vedere lantul de la axe, risti sa te lase cand ti-e lumea mai draga daca nu urgentezi operatiunea.
  4. Senzor presiune turbo

    In Iasi iti pot recomanda Turbolider.
  5. OT 06 BBN

    Nu arata rau insa probabil te cam usuca la buzunar. Sper sa te tina si sa nu regreti cu timpul, bafta!
  6. OT 06 BBN

    Cat a costat eleronul? App, am tot urmarit post-ul tau si am observat ca investesti constant in masina. Ti-ai facut un calcul al investitiilor? In fine, banuiesc ca si la Olt transcrierea numerelor dureaza o eternitate...
  7. Oprit in mers

    Gasita problema: lant de la axele cu came rupt! Axul de la admisie e in stare perfecta, dar in cazul celui de la evacuare sunt trei came usor atinse (1,4,7). Acum am explicatia pentru usoara bataie metalica ce o auzeam la motor...avand in vedere ca oricum voi vinde masina, merita sa cumpar axul respectiv (pe langa obligatoriile lant, patina, garnitura capac etc)? 
  8. Oprit in mers

    Ahh, prea tarziu  deja s-a demontat bună parte din motor și nu stiu daca au facut operatiunile respective. Inca astept raspunsul  exclus sa fi alimentat cu benzina :)) Zi faina!
  9. Oprit in mers

    Invartea, dar nu pornea. Se vedea si motorina pe furtunase, iar la tester nu dadea erori.
  10. Buna

    La picioarele pasagerului, siguranta nr. 79 (5A).
  11. Oprit in mers

    Nu era bateria, nici alternatorul, nici distributia rupta si nici pompa de motorina. S-a demontat motorul pana aproape de chiulasa si inca nu s-a gasit piesa ce a cedat...a mai auzit cineva asa ceva? Cred ca am sa scap repede de masina, tare pacatos mi se pare 1.6 tdci/hdi.
  12. Coduri erori

    Bogdan, aceeași chestie cu  click, clonk am patit-o astazi. S-a oprit motorul in mers dupa ce s-a auzit un suierat...posibil sa fie tot alternatorul?
  13. Oprit in mers

    Salut, S-a oprit motorul in mers urcand o rampa, apoi nu a mai pornit (am lasat-o si nu am mai incercat, intrucat ma grabeam). Dupa ce las cheia in poz II raman martorii din poza. Se aude miscandu-se ceva, dar nu porneste. Posibile simptome?
  14. Oprit in mers

    Duplicat*
  15. Martor bord

    Salut! Știe cineva să „traducă” acest cod de eroare? Mulțumesc!