• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

nitu_soare

Membru
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About nitu_soare

 • Rank
  Pasionat
 • Birthday 04/13/1962

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Filipeștii de Tîrg
 • Auto V70XC AWD
 • Fabricatie 1998
 • Auto2 Opel Corsa B
 • Fabricatie2 1995

Contact Methods

 • Yahoo soarenitu@yahoo.com
 1. Povestea lui TeDI

  Să fie cu noroc!  
 2. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  I-am cumpărat un frățior .
 3. Abuz forum ! Va salut!

  Bine ai venit ! Să o stăpânești sănătos și fără evenimente ! Un Volvo ( în general o mașină ) de 10 ani are nevoie de ..terapie .  
 4. Despre 4x4

  Voi unghiular ii spuneti cutiei de transfer sau bucsei unghiular ?  
 5. Tremura masina la 100Km/h

  Acel mesaj stocat iti spune care componenta a sistemului ABS este defecta. Poate fi o componenta a sistemului defecta,o mufa (contact imperfect) sau un circuit cu inceput de probleme. Rotile au fost echilibrate ?
 6. Parking heater

  Rămîn în funțiune cand temperatura exterioară este mai mică de +5 grade C.
 7. Volvo S70 abandonat

  TC- transport consular. E mașina vreunei ambasade !
 8. Cat va consuma masina?

  GPL Pentru navetă prin localitați cu maxim 70 km/h , 12 litri la sută .Distanța este de 8 km dus , 8 km întors .
 9. Nu vrea sa mai stea pornit

  Scoate si mufa de la debitmetru sa vezi ce se întâmplă .Asta , dacă spui că miroase a benzină pe eșapament .
 10. La Multi Ani ! Andule

  LA MULTI ANI !!!
 11. La mulţi ani, Mihai Shpeedy!

  LA MULTI ANI !!!!!!
 12. Vadim reloaded!

  Să fie să fii mulțumit de ea !!!
 13. Casa de vacanta modesta la Breaza - pareri pro / contra

  Ideal ar fi sa ma mut de la bloc definitiv la o casa in jurul Bucuresti-ului, dar incepe naveta zi de zi, dependenta 100% de masina, traiul intr-o comuna prafuita, etc. Astea noi fara (40-50000 pe putin) nu gasesc pe-aproape iar in Bucuresti e jale. Ideal ar fi să găsești o casa la schimb cu apartamentul !!! Idealul există !!!Dacă mai ai și o diferență de bani , șansele cresc considerabil . Baftă !
 14. Cum sa ne lasam de fumat

  În primul rand cu VOINȚĂ , urmat de VOINȚĂ și nu în ultimul rand , VOINȚĂ. Nevoia de a fuma și tentația de a fuma , vor dura mult timp după ce ai luat decizia de a te lăsa de fumat. Mie îmi vine poftă să fum o țigară și după 5 ani de cand m-am lăsat.Tratamentul medicamentos și economia de bani pe care o faci , te pot ajuta să-ți menții în timp VOINȚA de a nu mai fuma. Ca să nu mai vorbesc de beneficiile pentru sănătate. LASĂ-LE !!!
 15. Casa de vacanta modesta la Breaza - pareri pro / contra

  Ce aș face eu.Aș căuta un evaluator din asta care lucrează și la bănci , la executări silite , care să fie cu cît mai multă experiență. Un raport de evaluare costă în jur de 500 ron. Aș cere o copie de pe autorizația de construcție și aș verifica dacă corespunde ce e pe hîrtie cu ce e pe teren. Obligatoriu aș cere proprietarului să locuiesc cîteva w/e-uri acolo , să mă conving că este ceea ce-mi doresc.Eu am locuit 2 luni în casă , înainte să fac actele. E ca și cum ai cumpăra o mașină fără să o probezi.Aș verifica , împreună cu un constructor prieten sau prieten al unui prieten , toate părțile componente ale casei . Minusurile (pentru că există la orice casă) le-aș pune pe hartie și le-aș folosi la negociere. Etapa aceasta de verificare cu un constructor poate să preceadă evaluării , mai ales in această perioadă cand constructorii au mai mult timp liber.Dacă după parcurgerea celor 3 etape de verificare (pentru că n-am mai construit case , n-am mai locuit acolo și n-am mai evaluat construcții ) mi-am format convingerea intimă că este ceea ce-mi doresc eu și familia mea , numai atunci trec la etapele următoare necesare cumpărării . Baftă !