43Sebastian

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About 43Sebastian

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie
  • Fabricatie 2 0
  1. Nelamurire achizitionare Volvo S60

    Mersi frumos si de poza, in comparatie cu ce am pus eu, arata foarte ingrijit dupa 220.000 km, iar culoarea pare mai ok si faptul ca nu apar elemente care imita lemnul. Si mai este o chestie care nu am mentionat-o, importanta si cred ca de aceea pretul este asa mic. Proprietarul la momentul actual zice ca masina nu este trecuta pe numele lui, nu este proprietar pe talon. Oare daca o cumpar trebuie sa gasesc proprietarul trecut in acte si sa fac actul de vanzare-cumparare cu acesta ? 
  2. Nelamurire achizitionare Volvo S60

    Inteleg unde bati despre km si faptul ca nu este ingrijita. Am vazut masina " pe viu " sa zic asa in Bucuresti, adevarul este ca nu arata prea ok la exterior, si in ceea ce priveste km, este si aici un semn de intrebare. O sa pun o poza pentru o opinie in legatura cu nr de km actuali si cu gradul de uzura.  
  3. Nelamurire achizitionare Volvo S60

    Mersi frumos pentru raspuns, mai am o problema, masina respectiva are interior de piele maro, iar scaunul soferului este uzat peste limita, la fel si pielea de pe frana de mana si de pe cotiera. O idee unde as putea sa le rezolv si cam cat ar costa o asemenea reparatie ? Ar fii o idee mai buna sa inlocuiesc doar ce este uzat sau initial tot interiorul ? Avand in vedere si piese care imita lemnul care nu ma atrag prea mult.
  4. Buna ziua si bine v-am gasit. Sunt nou pe aceasta comunitate, si vin cu o nelamurire in vederea achizitionarii unui model Volvo, acesta fiind S60. In caz ca nu am postat unde trebuia imi cer iertare. Sa trecem la subiect, este vorba de un Volvo S60, din anul 2002, motor de 2400 cm3, benzina, 163.000 km rulati. Masina se prezinta a avea mici defectiuni estetice, care se pot rezolva foarte usor, a fost rulata pe strazile din Bucuresti, este de asteptat. Ceea ce ma intereseaza, intrebare adresata pentru cei cu experienta, daca imi puteti spune cat de bune sunt aceste motoare suedeze. Personal imi par cam mari, iar la consum am inteles ca este in jur de 13 in oras. Cum se comporta pe perioade lungi de timp ? Necesita schimbarea unor parti costisitoare avand in vedere ca piesele suedeze sunt mai scumpe. Cam cat credeti ca este timbrul de mediu pentru o asa masina ? Daca nu ma insel am auzit ca este in jur de 1500 de euro. Cati dintre voi aveti un astfel de model si sunteti multumiti ?