iulirx

CE VREA VOLVO CLUB ?

84 posts in this topic

Ce inseamna sa fii impatimit al marcii Volvo? Sa scoti media de 103 km/h pana nu stiu unde? Unii dintre voi va tot asumati niste drepturi pe care nu le aveti, in principal sa catalogati pe x si pe y. N-am vazut nici un proiect de restaurare a unui Volvo Amazon dus la capat de vreunul care se bate cu pumnii in piept de ce pasionat e el de Volvo. Nu va spune nimic faptul ca la toate actiunile, fie ca sunt nationale, intermediare sau mai stiu eu de care, cei entuziasmati si care participa sunt mereu aceiasi? Daca vreti sa functionam pe principiul bisericutelor, n-aveti decat. Daca stabiliti niste reguli si niste actiuni de urmat intr-un cerc restrans, nu va asteptati sa le aplicati la marea majoritate.

Si in rest, tipic romanesc, hai sa ne facem toti membri, vedem dup-aia cu ce se mananca.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Impatimit volvo inseamna sa dai de la tine, sa ajuti alti posesori de volvo, asta inseamna. Si e mai mult decit un simplu utilizator de volvo.

Ce sa faca in asociatie un simplu utilizator de volvo daca vine doar sa primeasca ?

Ce planuri sa facem ? In topicul asta nu e nici macar o singura idee ! Probabil ca asteptati sa judece altii pentru voi, nu ?

Eu, personal, asta neimplicind pe ceilalti membri ai asociatiei, prefer o mina de oameni dedicati decit 100 de membri care asteapta marea cu sarea. N-o sa putem fi reprezentativi, insa e mai bine asa !

Inca o data , e doar parerea mea !

Edited by iulirx

Share this post


Link to post
Share on other sites

statul Asociatiei VOLVO CLUB ROMANIA spune ce vrea

acest statut a fost facut dupa consultarea altor statute ale altor asociatii de acelasi tip

asa ca daca vreti sa stiti pt ce a facuta aceasta asociatie CITITI STATUTUL

se gaseste aici

www.volvoclubromania.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine spus,,,ce sa faca in ascociatie un simplu utilizator de volvo daca vine doar sa primeasca?''daca analizam natia noastra ca,, oameni''nu conteaza ce masina conduci ce functie ai sau ai avut,romanul pana la urma urmei este ,,pomanagiu'' se uita doar ce beneficii poate avea daca se implica in ceva,doreste sa primeasca mult si sa ofere putin.Sunt de acord cu aceasta ascociatie mai ales ca nu este una obligatorie cum sunt altele in anumite ,,ministere,regii'', ci voluntara si benevola.Avand in vedere ca pe acest forum sunt persoane de toate varstele si categoriile sociale,principiile fiecaruia difera,personal pentru mine ar fi o onoare sa fac parte din asociatie dar raman deocamdata doar pro'' iar in cazul in care primesc o negatie de la forul superior si voi fi nevoit sa activez in mediul privat categoric ca voi face demersurile pentru a deveni membru! ,,Junctis viribus''

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa nu poluez topicul cu Nationala...

Nu as vrea sa se interpreteze malitios ceea ce am sa zic aici (departe de mine ideea) dar:

Nu inteleg cum de Asociatia poate lasa asa o ocazie rarisima cum este Nationala anuala sa treaca, fara nici o implicare majora.

Implicarea presupune promovare si sprijin organizatoric.

Referitor la promovare, in afara de cateva chemari sporadice, nu am vazut promovare a Nationalei nici macar la nivel de semnatura. Simpatizantii/membrii Asociatiei puteau sa puna un link la semnatura cu topicul Nationalei sau o chemare de orice fel.

Se prefera un link (mort) pe prima pagina a forumului catre Asociatie si nu catre "magnetul" ce poate canaliza energiile: Nationala.

Daca drumul de recunoastere a locatiei se contorizeaza in dreptul Asociatiei, foarte bine dar astfel de recunoasteri au mai fost facute si in trecut, deci...

O forma si mai agresiva de promovare si sprijin organizatoric, ar fi fost suportarea de catre Asociatie a avansului. Cred ca o suma de 1000eu(sponsori/cheta/etc) ar fi putut fi acoperita si in cazul cel mai sumbru, acela in care veneau doar 10 masini... dar ar fi putut fi si un avans pentru 20 de masini.

Caz in care acum se discuta numai programul.

Departe de mine, sa pun pe seama Asociatiei stadiul actual de organizare a Nationalei dar consider ca se pot scoate cateva idei de aici, ca raspuns la "Ce vrea...?"

Trebuie sa oferi ceva inainte sa primesti... macar la nivel de implicare si de "vorba buna".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unele lucruri despre care vorbesti tu, s-au facut deja, la termen. Presedinta Asociatiei Vovo-Club Romania, Laura, iti poate da detalii. In rest, in principiu, ai dreptate. Doar ca ar fi bine mai intai sa vedem cati membri cotizanti are in prezent aceasta Asociatie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unele lucruri despre care vorbesti tu, s-au facut deja, la termen. Presedinta Asociatiei Vovo-Club Romania, Laura, iti poate da detalii. In rest, in principiu, ai dreptate. Doar ca ar fi bine mai intai sa vedem cati membri cotizanti are in prezent aceasta Asociatie.

Dupa mine, e gresit sa pornesti de la cati membri ai sau o sa ai; e la fel de "profitabil" sa iti construiesti o bursa intai(dar cu foarte multa munca) Cu numarul de membri doar se autoimpun obstacole, mai ales in cazul nostru...

Tocmai de asta si in ciuda acestui fapt, intrebarea trebuie sa fie "ce ofera" si nu "ce vrea". Iar "ce ofera" poate deveni un termen atat de complex, incat fara o determinare dusa la maxim, cu greu poate fi atins.

Fie ca esti o corporatie cu profit de miliarde, fie o asociatie non-profit, tot e musai sa fii competitiv... sa ai o strategie, sa faci ca produsul sau ideea ta sa fie cautata.

Ar mai fi multe de spus dar pentru a nu genera alte discuti si pareri neavizate... momentan prefer sa ma abtin de la alte idei si comentarii. Din ce am zis pana acum, din pacate, in multe cazuri s-a inteles numai ce s-a vrut. Poate vom mai avea, undeva in viitor, ocazia de a vorbi fata in fata.

Edited by Adi2727

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-ar face placere. Cu prima ocazie cand am drum spre Tara Bârsei, iti dau un semn. Sunt multe de spus pe tema asta.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orgoliile personale si aruncatul bolovanului in apa nu aduc nimic bun. Exista o atitudine prea incrancenata in ultimul timp pe forum. Toate astea duc catre o atmosfera incrancenata, care genereaza o prezenta scazuta in discutiile cu teme non-auto care duc la intalniri face-to-face. Eu unul am fost prezent la prima intalnire mai nationala (cred ca prin 2006-2007) si a fost o experienta foarte placuta. Job-ul insa (sau mai exact locatia acestuia) nu mi-au mai ingaduit prezenta la urmatoarele. Anul acesta cochetam cu ideea, dar dupa cum au decurs discutiile nu vad de ce as mai veni.

Va invit la relaxare si nu uitati ca masinile si clubul / forumul ar trebui sa fie un moment de voie buna.

P.S.: Fiind primul post in acest topic ar trebui sa fiu si... on-topic:

Ce vrea volvo-club...?

Din punctul meu de vedere... O ocazie ca diversi oameni, din medii si cu preocupari diferite sa reuseasca sa schimbe informatii pentru a-si intretine masinile. Daca pe langa se mai leaga si niste prietenii, poate nu "la catarama", dar adevarate, cu atat mai bine.

Edited by pedala
7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites