Postare editată de adrian mangalia: acum 14 ore
Ce i-ai facut astazi masinii tale?
Autor: DragosGD, 20 Jan 2011 08:35 AM
Acest subiect are 930 răspunsuri
Postat acum 14 ore
Le vinde cineva separat cu 500 lei dar cum le bagi pe bara ca sunt turnate
RYS : 0743336088
Postat acum 14 ore
Asa am zis si eu ,dar mai e una tare am sunat la dezmembrari si pretul a fost nostim 150 EURO.
Postat acum 14 ore
Dezmembrau masini noi?
Postat acum 11 ore
Cele care se vând separat sunt din poliuretan, nu din cauciuc, îşi fac datoria mult mai frumos. Ştiu ce vorbesc, pentru că din acelea am şi eu.
La capitolul demontare bucşe originale de pe bară, întradevăr, e muncă serioasă, dar se poate. Eu am făcut-o şi nu-mi pare rău.
Se găsesc şi sub 500 de lei, dar în GB: http://www.partsforvolvosonline.com/product_info.php?cPath=2_546_385_390&products_id=7064
Părerea mea e că ai aruncat banii, cumpărând bara cu totul.
La capitolul demontare bucşe originale de pe bară, întradevăr, e muncă serioasă, dar se poate. Eu am făcut-o şi nu-mi pare rău.
Se găsesc şi sub 500 de lei, dar în GB: http://www.partsforvolvosonline.com/product_info.php?cPath=2_546_385_390&products_id=7064
Postat acum 8 ore
Stiu ca ar exista pe la unirii un centru unde se pot turna orice fel de bucse...si am inteles ca au o calitate buna. Mai multe detalii nu stiu....
Volvo lover.
Postat acum 5 ore
HEIMÐALLR, la 18 May 2012 - 03:30 PM, a spus:
Cele care se vând separat sunt din poliuretan, nu din cauciuc, îşi fac datoria mult mai frumos. Ştiu ce vorbesc, pentru că din acelea am şi eu.
Din cate stiu eu cele din poliuretan sunt pentru masini care au suspensia sport.Explica-mi si mie:" cele din poliuretan isi fac datoria mai frumos fata de cele din cauciuc" adica fosta bara de stabilizare nu-si facea treaba?
agr350r, la 18 May 2012 - 01:01 PM, a spus:
Dezmembrau masini noi?
Da man nu mai inteleg nimic.
lik2008, la 18 May 2012 - 05:51 PM, a spus:
Merci lik2008 dar eu sunt mai ghinionist de fel a mea e 23mm si intrebarea e cum bagi bucsile ca nu prea vad cum? le tai ?
Postat acum 5 ore
Nu le tai, sunt gata tăiate.
Cum adică "cum îşi fac treaba"?! Tu nu ştii ce rol are bara antiruliu? Imaginează-ţi singur ce presupun bucşe mai rigide dar nelipite de bară.
Cum adică "cum îşi fac treaba"?! Tu nu ştii ce rol are bara antiruliu? Imaginează-ţi singur ce presupun bucşe mai rigide dar nelipite de bară.
Postat acum 5 ore
HEIMÐALLR, la 18 May 2012 - 09:34 PM, a spus:
Nu le tai, sunt gata tăiate.
Sa inteleg ca inginerii de la volvo au fost neinspirati cand au lipit bucsile de bara.
Postat acum 3 ore
Ca şi cu multe altele, dealtfel. Au fost inspiraţi dintr-un punct de vedere, totuşi: ies bani mai buni din bucşele cu tot cu bară. La unele modele Volvo, bucşele barei stabilizatoare OEM sunt comercializate şi separat, la fel ca şi componentele unor modele de cutii de viteze, de exemplu, spre deosebire de cutia de viteze a maşinii tale, la fel ca şi planetarele maşinii tale, pe care Volvo le vinde doar întregi, deşi e nevoie fie de capul de planetară, fie de tripodă, la fel ca şi pompa servo, pe care Volvo te obligă să o cumperi întreagă, chiar dacă e stricată doar fulia, la fel ca şi basculele faţă la modelele mai noi, pentru care ar fi nevoie doar de bucşe ş.a.m.d. ... 
Îmi menţin părerea că ai aruncat la canal peste 500 de lei pentru că nu te-ai documentat cum trebuie, cum spune Lică. Chiar dacă le luai pe ălea de care spui, cu 500 de lei, tot făceai o economie de aproape 400 de lei, bara antiruliu e făcută din oţel de arc, nu se uzează, nu se deformează, nu necesită înlocuire. Tot ce se uzează sunt acele bucşe de cauciuc, deşi şi alea s-ar putea să-ţi fie încă bune, o să te convingi de spusele mele când o dai jos pe cea veche.
Îmi menţin părerea că ai aruncat la canal peste 500 de lei pentru că nu te-ai documentat cum trebuie, cum spune Lică. Chiar dacă le luai pe ălea de care spui, cu 500 de lei, tot făceai o economie de aproape 400 de lei, bara antiruliu e făcută din oţel de arc, nu se uzează, nu se deformează, nu necesită înlocuire. Tot ce se uzează sunt acele bucşe de cauciuc, deşi şi alea s-ar putea să-ţi fie încă bune, o să te convingi de spusele mele când o dai jos pe cea veche.
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi