RECOMANDARI
#1 Guest_budulan_*
Postat 27 November 2007 - 08:53 PM
Prima mea recomandare este sa "intariti" legaturile de sub scaune (pasager si sofer) pentru a evita aparitia erorilor cand atingeti accidental acele mufe. Sunt extrem de sensibile la orice atingere (sticla scapata sub scaun, aspirare sub scaun etc.) Posibile erori aparute: Airbag lateral, rezistenta prea mare! urmat de aprinderea becului in bord si avertizarea SRS AIRBAG REQUIRE URGENT SERVICE. A doua eroare: COd 00D0 - Intrerupator centura de siguranta in scurt/masa 0 urmata de avertizarea SRS URGENT SERVICE.
Va recomand sa folositi niste soricei pentru a strange cablurile mai bine si evitarea miscarii lor accidentale. Atasez o poza facuta sub scaun cu cele doua mufe. Mufa Gri duce la centura de siguranta iar cea portocalie la Airbag-ul lateral.
Sa nu uitati sa deconectati bateria pentru aceasta operatie.
Succes!
Postat 19 March 2008 - 09:09 AM
#3 Guest_budulan_*
Postat 19 March 2008 - 09:25 AM
Deci du-te in service VOLVO o banala resetare cu 50 RON si gata ai scapat. MA REPET: NUMAI VOLVO ITI POATE RESETA ERORILE DE AIRBAG care pe alte dispozitive apar ca (permanent faulty error)
Postat 02 May 2008 - 10:47 PM
Sau din alta parte?
Multumesc
Postat 03 June 2008 - 07:52 PM
#6 Guest_budulan_*
Postat 03 June 2008 - 08:45 PM
Exista 3 variante:
1. Ai erori in UEM si am postat cum se poate reseta.
2. Ai temporizarea (circuit rezistiv) arsa in modulul de comanda geamuri/usi care se afla in usa stanga fata. Teoretic s-ar putea repara......
3. Doar contact imperfect in mufa verde (aia cu multe picioruse care intra in modulul de comanda) si o cureti cu spray.
Postat 08 August 2008 - 03:09 PM
Citare
Exista 3 variante:
1. Ai erori in UEM si am postat cum se poate reseta.
2. Ai temporizarea (circuit rezistiv) arsa in modulul de comanda geamuri/usi care se afla in usa stanga fata. Teoretic s-ar putea repara......
3. Doar contact imperfect in mufa verde (aia cu multe picioruse care intra in modulul de comanda) si o cureti cu spray.
scuze, budulan, dar unde asi postat cum se poate reseta UEM?
iar mufa verde si modulul de comanda unde sunt? stiu ca sunt cam banal, dar crede-ma... sunt incepator.
Dar sa-ti spun de ce am revenit la acest topic:
DUpa ce geamul dreapta nu mai cobora, asa cum am explicat mai sus, totusi el si-a revenit la normal dupa cateva saptamaini; doar am constatat ca merge, fara ca eu sa fac nimic.
Tre' sa mentionez ca defectiunea aparuse dupa ce fusesem cu masina la revizie.
Acum am fost din nou la revizie , si? surpriza: geamul iar nu mai coboara decat daca tin mereu apasat.
Ce crezi?
Postat 08 August 2008 - 03:12 PM
iar mufa verde si modulul de comanda unde sunt? stiu ca sunt cam banal, dar crede-ma... sunt incepator.
Dar sa-ti spun de ce am revenit la acest topic:
DUpa ce geamul dreapta nu mai cobora, asa cum am explicat mai sus, totusi el si-a revenit la normal dupa cateva saptamaini; doar am constatat ca merge, fara ca eu sa fac nimic.
Tre' sa mentionez ca defectiunea aparuse dupa ce fusesem cu masina la revizie.
Acum am fost din nou la revizie , si? surpriza: geamul iar nu mai coboara decat daca tin mereu apasat.
Ce crezi?
Postat 08 August 2008 - 03:13 PM
ce zici, sa incerc?
si cu mufa verde la tabloul de comanda, cum ramane? unde sunt pozitionate?
#10 Guest_budulan_*
Postat 08 August 2008 - 03:32 PM
Mufa si modulul sunt in usa dreapta sofer, ai acces la ele dupa ce demontezi fata de usa jos. Este posibil la tine (cum am patit si eu) sa ai doar un contact imperfect. Scoti toate mufele alea si dai cu spray de contact. E foarte probabil sa-ti mearga pentru ca ai avut probleme intermitent, deci nu e o eroare permanenta.
Postat 08 August 2008 - 03:38 PM
#12 Guest_budulan_*
Postat 08 August 2008 - 03:46 PM
Postat 08 August 2008 - 03:52 PM
deci ramane de curatat in portiera
te superi daca te intreb cum dau fata de portiera jos si cum o pun la loc?!...
#14 Guest_budulan_*
Postat 08 August 2008 - 04:03 PM
Cand vei monta fata de usa la loc sa scoti in afara butonelul de la capsa. Ca sa stranga fata de usa apesi butonelul pana la acelasi nivel cu capsa(asa cum a fost inainte sa o demontezi).
Sa ne tii si pe noi la curent. ;D Succes
Postat 08 August 2008 - 05:42 PM
Postat 19 May 2009 - 05:04 PM
Postat 27 June 2009 - 04:59 AM
Citare
Unde pot gasi sa cumpar si eu acele capse negre pt prinderea fetei de portiera?
Postat 27 June 2009 - 10:14 AM
Postat 27 June 2009 - 10:22 AM
Postat 27 June 2009 - 12:10 PM
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi