Guest Felix

Service bun in Cluj?

40 posts in this topic

Salut,

Am fost la service-ul PWG din Cluj cu o problema legata de modul de functionare al mototrului Volvo-ului meu V40 si baietii dupa ce au pus testerul pe masina mi-au spus ca este posibil sa fie ceva bobine (2) sau variatorul  - decalorul de rampe, sau supapele, sau inconcluzie mi-au spus ca motorul e terminat si ca asta e si ca ar fi bine sa-l las la ei in service ca reparatia ar fi cam 2000-3000 sau 4000 de EURO!!!!!!!!!!!!!!Am crezut ca nu am auzit bine...da chiar asa era...ce pot sa fac?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam multi de "sau" in diagnosticul descris. Daca ne spui niste simptome mai clare, vom incerca sa te ajutam fiecare cu ce stie si cu ce poate. Mai consulta si alti mecanici. Decit sa dai 4000 de euro sa repari motorul, mai bine iti iei altul care nu are nimic, nu? Sau chiar vinzi masina si-ti iei alta. Oricum, trebuie sa te "obisnuiesti" cu mecanicii Volvo-isti, marea majoritate habar nu au cum trebuie diagnosticata si reparata aceasta frumoasa marca de masina...Trist, dar e foarte adevarat. Bafta, ca-ti trebuie !

Share this post


Link to post
Share on other sites

am inteles ca nu mai este service Volvo in Cluj, ca le-au retras dreptul de functionare.

hai la oradea. noi am fost cu a noastra zilele trecute, baietii par ok.

macar incearca.

daca doresti iti dau nr de telefon al sefului de service, poate te poate ajuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca e o neintelegere sau nu le-ai lasat masina suficient pt un diagnostic corect. Nu intotdeauna utilizarea testerului este suficient. Eu merg la cei de la PWG de 4 ani si sunt foarte multumit de ei...doar ca uneori sunt mai scumpi. Dar se pricep bine la masini!

Sfatul meu este sa mergi iarasi la ei si sa vezi exact ce este defect, iar apoi sa-ti procuri piesele pe o cale mai ieftina. Vorbeste cu Midnight Caller.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felix, da-mi te rog si mie adresa PWG-ului din CLUJ sau macar nr.de telefon. Multumesc anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pot sa va spun ca am fost la TESTER (Iasi) cu o siguranta arsa (siguranta de la bricheta). Am stat acolo o ora si jumatate si mai ca nici nu se sinchiseau daca nu faceam scandal.

Am inteles ca la Brasov service-ul este in ordine. Asa este?

Merita tinuta garantia la Volvo? Eu sunt de parere ca masina e ok si nu merita sa pierd timpul in service la TESTER.

Cred ca mai bine renunt la garantie. Inainte am avut un Clio si am constatat ca am cheltuit f multi bani aiurea in perioada de garantie, pentru ca au preturi f mari (de regula) cei autorizati pentru garantii.

Nu inteleg de ce orice service autorizat nu poate face revizia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa stiti ca si eu am apelat la cei de la PWG si mi se par foarte ok.

Eu am comandat o piesa prin ei (intercooler)pt. care initial mi-au spus ca e 1450 RON si cand am venit dupa ea, fiind cu banii in mana, imi spune ca a fost 1330 RON. Altul mi-i lua fara sa clipeasca... ???

Oricum, e un service unde poti sa-ti repari un Volvo la un pret rezonabil.

Pacat ca drumul de acces pana la ei e cam naspa... >:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-ati putea spune si mie cat costa o dianosticare la un volvo v40 1.9 tdi din 2002?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiti unde gasesc un servici bun in cluj daca s-a inchis pwg?am masina de 2 sapt un s60 adus din germania si vreau sa-i fac revizia.multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

de unde stii ca s-a inchis PWG?

eu am fost de 2-3 saptmani si erau deschisi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu s-a inchis...sigur! Am fost de cateva zile pe acolo. Sunt pe str. Sobarilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand am trecut prin cluj am avut si eu o problema cu un rulment roata/fata. Fiind in trecere am incercat in 2-3 locuri inainte ptr a fi rezolvat pe loc. Am gasit un loc, un ansamblu mare de service-uri, care se numeste Cooperativa mestesugareasca... nu stiu cum  :D Pareau profesionisti oamenii de acolo si am fost f multumit. Plus ca nu aveam bani la mine si dupa lungi negocieri au acceptat plata facturii prin banca, care de altfel a fost destul de mica.

Poate a fost numai o intamplare, voi cei din cluj stiti mai bine.  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

Sunt din Oradea, am un V40 diesel 1,9 din 2001 si dupa o vizita la service-ul din Oradea, am decis sa merg la Debrecen in Ungaria.

Cand am fost la service la Oradea aveam o bataie la semibieleta fata dreapta, mi-au spus ca totul e in ordine, nu se aude, nu se vede nimic.

Cei din Debrecen nu m-au lasat sa plec din service pana nu au facut o verificare amanuntita (pe langa cele cerute), dupa care mi-au schimbat piesele defecte. Pentru ca nu aveam pe loc bani pentru toate piesele care ar fi trebuit inlocuite, mi-am facut planificare peste cateva zile, mi-au dat anticipat costurile de reparatie. Am venit la Oradea si am verificat costurile la Volvo Oradea, unde la aceleasi reparatii era mai scump cu vreo 80 de Euro.

Vasile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

sunt din Cluj si am un S40 2.0 D din 2006. Pana acuma mergeam la Baia Mare la Service la Dealer Autorizat pentru revizie. Era Ok, era nasol disconfortul cu distanta. Un prieten mi-a zis ca s-a deschis Noul Complex Volvo in Floresti si am zis sa vad si eu cum e. Asa ca am fost saptamana trecuta sa vad noul model XC60 si vreau sa va zic ca am ramas placut surprins de ce s-a realizat aici. Personalul e OK, foarte amabil , se lucreaza elegant in stil occidental iar complexul arata beton.

Cu siguranta revizia de 80.000 km o voi face aici la Cluj. Pentru cei care nu stiu, complexul este chiar la intrare in Floresti , pe partea stanga de mers, inainte de BMW.

Astept alte pareri si opinii.

George.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am de trei ani un Volvo S60, si tot de atunci citesc pe toate forumurile parerea posesorilor de volvo referitor la service. Am vazut dezamagirile clientilor.eu am fost si la baia mare la volvo si a fost ok. am avut acum o problema , venind de la oradea si am solicitat interventia celor de la Service Volvo din Floresti Cluj. Au venit cu masina de remorcare , au dus masina in service, au avut si piese pe stoc,ce nu au avut , au facut rost de ele in 3 zile . Directorul de service e o persoana placuta si autoritara, mi a facut impresia ca stapaneste bine situatia si oamenii de acolo. Chiar mi a placut . sper sa ramana tot asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personal, sunt dezamagit de VOLVO Cluj. Am comandat un capac la carligul de tractare (are cam 3cm patrati capacaul). Capacul a costat 50 lei iar vopsitul lui 100lei. Poftim????????????? Un element ca sa-l vopsesti costa 500lei iar un capac de 3cm patrati 100??????? Socant.

Azi ma duc sa fac un diagnostic 'gratuit' (e oferta cica). Va tin la curent cu ce mi-au gasit.

Am uitat sa va zic ca pana am intrat in posesia capacelului au trecut 2 saptamani. Bineinteles, eu a trebuit sa le aduc aminte si sa ma autoinvit pt ridicarea lui. Daca in lucrurile mici nu sunt seriosi cum ar putea fi seriosi in cele mari?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Data viitoare incearca o intrebare si la mine :) Le aduc in 3 zile...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost pt diagnostic si ridicarea capacelului.

La diagnosticare nu mi-au gasit nimic iar in legatura cu capacelul am fost surprins de amabilitatea sefului de service caruia i-am zis ca refuz sa platesc 150 lei. A inteles problema mea si foarte amabil a acceptat sa platesc doar 100lei (a scazut manopera). Mi-a zis ca puteam sa nu platesc deloc vopsitul daca asteptam pana vopseau masina unui client care avea o culoare identica cu a mea.

Pot sa zic ca am plecat multumit din service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragilor m-am dus la eu la Service-ul Volvo din Floresti sa-mi fac revizia de 40.000 (sunt din Targu Mures si am un V50 2.0 D din 2007). Am avut si eu o relatie, dar, fiind lamurit cu celelalte serviceuri Volvo, am tinut cont si de recomandarile altora.

Nefiind specialist, nu stiu cat de bengoase sunt aparatele lor, dar, de aratat, arata impresionant. Mai sunt si noi si-ti iau ochii. Pana si levierele si sculele speciale pe care nu le-am vazut decat ruginite prin alte serviceuri aici arata foarte bine. Din cate am inteles complexul asta s-a deschis la sfarsitul anului trecutsi intradevar arata impresionant, la standarde europene.

In plus baietii mi-au placut cum au lucrat. Fiind la inceput, era liber. In medie o masina pe sectie. Am stat in sala de asteptare dar cand a fost nevoie de clarificari am intrat si inauntru.

Cat despre atitudinea oamenilor, fata de aroganta si superioritatea altora, aici m-am crezut pe alta lume.

Seful de service mi s-a parut super OK si corect,  macar de-ar ramane asa.

Nu as vrea sa fac reclama cu asta dar mie mi s-a parut un service  care promite sa acorde mai multa atentie clientilor sai decat ceilalti, iar eu, ca posesor de Volvo, zic ca asta e un lucru bun.

Doamne ajuta,

George.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@GeorgeA, daca nu era primul post pe acest forum si daca profilul era completat complet, nu parea reclama. Eu fiind mai neincrezator din fire, postul tau il asociez cu cele din ziare cu multumiri vrajitoarelor. Sper sa nu fie asa. Daca gresesc, imi cer scuze anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare

... subscriu si eu la parerea @GeorgeA ... sincer nu stiu daca e reclama sau nu  ??? ... dar am fost la service in floresti si e chiar super ok ... recomand ....

...Posesor S40 2.0 D  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahahaha....asta-i super tare!!!

D-le director al service-ului din Floresti,

in loc sa va faceti o reclama extrem de dubioasa, ca mod de realizare, mai bine va faceti un singur cont (unul, dar bun) aici pe forum si vedeti multumirile si nemultumirile clientilor d-voastra.

Aveti curajul sa faceti asta si dupa umila-mi parere veti avea doar de castigat. Nu veti fii singurul care face asta, ii stim deja pe cativa consacrati  ;D , care au dat destule batalii pe aici.

Sau ...daca nu aveti curajul, macar incetati cu spamul. Va faceti mai rau de ras si ne si aratati cat de prosti ne credeti.

Sa aveti o saptamana frumoasa si mai inteleapta.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

office@bdm.ro ... george.axinte@bdm.ro... mi se pare mie sau amandoi sunt angajati ai Premium Cars !

BDM a fost infiintata in 1992, ca firma profilata pe distributie de produse alimentare, vanzari en-gros. De-a lungul timpului, firma s-a dezvoltat si si-a diversificat activitatea, ajungand sa fie un grup de business cu capital romanesc integral privat.

In prezent, activitatea e orientata pe 3 directii principale de business, desfasurata prin divizii distincte: BDM Distributie, BDM Auto, BDM Tamplarie. BDM SA are peste 350 de angajati si detine un parc auto de peste 150 de masini. Grupul acopera preponderent partea de nord a tarii, dar deruleaza si activitati de export, prin divizia BDM Tamplarie.

Tamplarie, alimentare... si acum si auto ?! Cu tot respectul dar din punctul meu de vedere treaba amestecata miroase... Prefer una si buna decat 7 domenii de activitate. Hai sa ma apuc si eu sa vand piese VOLVO si zarzavat, ca tot banu' ala iese ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut am fost ieri la ei pt ca mi descarcata clima(cred)si foarte politicosi mi-au zis ca abia saptamina viitoare le ajunge aparatura necesara dar am facut o tura prin tot atelierul impreuna cu seful de servis si sint la inceput dar se pare ca se straduiesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now