• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Sign in to follow this  
Followers 0
tommytza

Cazare în Cluj?

6 posts in this topic

Intrucat maine seara ajung la Cluj,as dori sa imi recomandati un hotel decent...nr meu de telefon e 0723389683...mersi anticipat..:))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vrei in centru, opera platza (vezi cam tot centrul vechi al orasului); daca vrei sa ai priveliste asupra orasului: Belvedere (ai si piscina); mai este Golden Tulip, daca te intereseaza, pot obtine reducere la rezervare http://www.goldentulipcluj.ro/Cazare.html si mai e unul aproape de dealerul Volvo, imi scapa numele, dar e langa oras (in schimb esti aproape de niste membrii ai clubului).

Da' vezi ca azi noapte o nins cam 20 cm si inca-i pe drum zapada. Si continua sa ninga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va multumesc frumos..arata bine si Rosa dar ma gandisem deja la Opera Plaza intrucat e aproape de centrul vechi...am sa incerc si acolo si acolo..:)) plec azi pe la 5 si probabil ajung dupa miezul noptii...intru maine pe forum si va comunic..:))0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cluj-Napoca este un oras vechi, lucru care se vede si dupa cladirile pe care le are. Strazile stramte aparute acum foarte multi ani ingreuneaza in prezent circulatia unui oras aflat in continua dezvoltare, care in viitor se va extinde foarte mult. Oamenii care viziteaza orasul sunt multumiti de ceea ce vad si spun ca vor reveni. Nu am fost inca la Cluj, dar nu se stie niciodata.http://www.rezervari...luj-napoca.html . Am gasit aici cateva pensiuni care sper sa va ajute, si va astept cu impresii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesant site-ul ... Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0