Furturi oglinzi
Autor: Guest_stirbat_*, 02 Feb 2009 09:00 AM
Acest subiect are 285 răspunsuri
Postat 19 February 2012 - 07:41 PM
Salut Catalin!N-ai decat sa schimbi locul de parcare si eventual sa cauti oglinzi cu defecte care sa nu-l mai atraga pe nemernic...Oare cui ii trebuiesc oglinzile,nu stie nimeni de pe aici
CAPI 0723707595
www.1stPage.ro
www.1stPage.ro
Postat 19 February 2012 - 08:17 PM
daca sint inscriptionate incearca sa le cumperi.da sfoara -n-tara ca ai nevoie de 2 oglinzi si cu putin noroc se pot intoarce la tine.altfel imi pare rau pentru ce ti sa intimplat.
Postat 19 February 2012 - 09:38 PM
ursu48, la 19 February 2012 - 07:31 PM, a spus:
Cu putin polish dispare si inscritia de pe oglinda, lasand loc unor noi inscriptii. Deci nu va mirati ca le fura si inscriptionate. Anul trecut am avut onoarea de a imi fi furate de 3 ori ambele oglinzi.
Nu ies cu polish. Presul de inscriptionare, presupune punerea de acid pe oglinda, care o matuieste, adica "roade" din luciul oglinzii. Singura solutie este de a "sabla" sau inscriptiona peste numarul respectiv, insa va ramane o zona matuita pe oglinda.
Volvo s60, 2400 cc, 5+1, 140cp, benzina, 2001
Postat 20 February 2012 - 06:40 AM
De banii de oglinzi îţi făceai o asigurare casco pentru toate riscurile...oricum ia în calcul şi camera video de supraveghere, dar încearcă să fii discret când o montezi şi să nu spui la nimeni.... S-ar putea să ai o surpriză...
"Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om." - Oscar Wilde
Postat 20 February 2012 - 11:19 AM
Incearca in targ la vitan Duminica ....Eu acolo mi-am gasit oglinzile de pe golf acum 1 an .....Si daca e sa stau sa ma gandesc putin sticla de la oglinda nu se poate schimba .....ma gandesc cat poate costa sticla din oglinda??
graveaza si carcasa cu numerele de la masina si atunci chiar nu mai are de ce sa ti le fure ....ce face schimba si sticla si carcasa.......
Postat 20 February 2012 - 01:38 PM
Sau fa-ti un sistem de demontat-montat usor sticlele oglinzilor. Cand o parchezi si te duci in casa...le dai jos. Asta macar 1 an de zile....poate il prinde pe idiot politia. Ar trebui sa faci niste plangeri la politie....poate trimit echipaje mai des prin zona.
Volvo lover.
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi