Bogdan G, la 08 February 2012 - 07:16 PM, a spus:
Nu stiu de unde scoti tu valorile astea de sute de cai, mai taie din ele si mai tai si eu de la mine a si apropo cum pui tu puterea jos ? 450CP pt 2 roti ? Ma faci sa rad . Poti avea si 600CP pe 2 roti, tot degeaba . A si apropo, cel mai puturos benzinar de pe A8 are 290CP, iar cel mai puturos motor are 204CP si este eco-diesel . Iar benzinarul trage mai bine ca tractorul dizal, logic de altfel .
Alexutz, eu am mers cu masina lui MID si este comparabila cu R-ul lui Buga, adica ma scuzati dar ~7sec la 2.2 tone este senzatie iar zgomotul este si mai senzatie .
Logic dupa logica ta ! Ce inseamna pentru tine sa traga mai bine ?
Nu cumva , a trage mai bine inseamna ca pe o anumita plaja rezonabila de turatii masina care trage mai bine e in fata masinii care trage mai putin bine ?
Sau, intre anumite viteze , sa zicem intre 80 si 120 de exemplu, masina care trage mai bine ajunge prima la viteza respectiva maxima ?
Oricit as incerca sa-ti explic ca intre 80 si 130, poate 140 nici o masina de 1.6-1.7 tone cu cuplu mai mic de 450 nm nu POATE bate un diesel de aceeasi greutate cu cuplu de 500nm, tu o tii pe-a ta.
Exista intr-adevar plaje de viteza si de turatii unde dieselul , oricit de multi nm ar avea pierde datorata schimbarii de viteza (schimba o data , sau de doua ori in plus fata de benzina)
In oras, unde plajele de viteza sint mici, dieselul TRAGE MAI BINE decit benzina. In afara orasului, sau in locurile unde plajele de viteza si/sau de turatii pot fi mai mari benzina e stapina.
In legatura cu 450 cp pe doua roti, poti ride, insa ride repede c-o sa ajunga 500+ pe doua roti. Oricum tu nu poti intelege chestiile astea . Sint convins 100% ca tu ( si stiu ca mai sint extrem de multi ca tine) crezi ca nu se pot pune jos calutii astia pe doar 2 roti.
Postare editată de iulirx: 08 February 2012 - 07:51 PM