Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
@MihaiPG - Ai facut o afacere excelenta! Felicitari!
Eu am trecut de cateva saptamani, la V50 1.6D dupa 4 ani de Saab 93 1.9 TiD de 150 de cai. Sigur, diferenta de putere e cam mare, insa pentru ca in familie a aparut un nou membru, am decis sa luam un break si sa ma potolesc
Postat acum 3 săptămâni
@Mihai sa o stapanesti sanatos si sa va poarte in siguranta .
Totusi dubios pretul si faptul ca ti-au spus ca au verificat cartea, eu stiu sigur ca nu se poate verifica in Bucuresti o masina din EU, se pot verifica doar recallurile .
Un V50 de 200.ooo km arata identic la interior cu unul de 80.ooo km tot de Olanda si mai bine decat un V50 de 80.ooo km de Romania .
De verificat se verifica foarte simplu, la 62.ooo km ADMul trebuie sa arate 7/15 . Daca arata altceva este clar .
Oricum dubios pretul, cea mai ieftina din 2010 este 11.ooo E afara .
V70 2.4i de vanzare ....
Diagnoza si reparatii electronica Volvo TEL-0788449909
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Cat despre pret, samsarul a venit cu 5 masini pe platforma (conform actelor pe care mi le-a dat), si Volvo-ul era ca nuca'n perete printre Audi, BMW, si VW. Presupun ca asta a fost luata la gramada. Oricum, dupa ce am luat-o ma suna sa i-o vand innapoi la 9300, ca are client sa mai scoata ceva la ea. Deci cred ca si-a dat palme un pic. Eu am luat-o imediat dupa ce a postat-o pe autovit - vazut anuntul postat seara, dat mail la 11 PM ca sa anunt ca vin sa o vad, si in dimineata urmatoare sarit in masina si fugit sa o iau. Deci nu a apucat sa "faca purici" pe Autovit
Postare editată de Mihaipg: acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Intrata pe 18.04 in Romania, si eu am luat-o pe 20
Fisiere atasate
-
instalatie-xenon-philips-licenta-can-bus-sectorul-3.jpg (22.22K)
Descărcări: 20
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Iti dai seama ca nu aveam idee - eu m-am dus undeva unde stiam si am zis - ceva xenoaaanieee?
Postat acum 3 săptămâni
V50-ul este o masina belicoasa pe electrica, recomandarea mea este sa ai mare grija atunci cand umbli la partea electrica, nu de alta dar are cateva puncte foarte slabe iar odata atinse costa mult reparatia .
V70 2.4i de vanzare ....
Diagnoza si reparatii electronica Volvo TEL-0788449909
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
VREA CINEVA ANVELOPE PE 17, DE VARA, CONTINENTAL CONTACT 2 PARCA, 205/50/17 CU PROTECTIE DE JANTA, MAI TIN CEL PUTIN O VARA? MOKA, DAR REPEDE, CA SA NU LE LAS LA VULCANIZARE.
Postare editată de Mihaipg: acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postat acum 3 săptămâni
Postat acum 3 săptămâni
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi