Acum deh, multi zic ca tre sa schimb o groaza de chestii impreuna cu arcurile sport, altii merg pe premiza ca daca vrei rigiditate si garda la sol coborata, poti pune doar arcurile pe suspensii stoc, fara a mai schimba alte chichite legate de directie.
Inlocuire Suspensii SPORT cu Suspensii normale!
Autor: septy, 14 Nov 2011 04:16 PM
Acest subiect are 47 răspunsuri
Postat 01 December 2011 - 10:36 PM
De aceeas ziceam ca vreau numai arcuri sport!
...Sa nu imi sparg rinichii...
Acum deh, multi zic ca tre sa schimb o groaza de chestii impreuna cu arcurile sport, altii merg pe premiza ca daca vrei rigiditate si garda la sol coborata, poti pune doar arcurile pe suspensii stoc, fara a mai schimba alte chichite legate de directie.
Postat 02 December 2011 - 12:47 PM
agr350r, la 01 December 2011 - 10:36 PM, a spus:
De aceeas ziceam ca vreau numai arcuri sport!
...Sa nu imi sparg rinichii...
Pe puntea spate cred ca poti pune doar arcuri sport dar vor fi solicitate la maxim telescoapele ( cred ca li se va scurta durata de viata).
Pe puntea fata nu prea vad cum poti sa pui arcuri sport fara telescoape sport, diametru arcului sport este mai mic decat cel stoc plus ca mai ai rulmentii de presiune si flansele de schimbat, bara si bieletele antiruliu nu cred ca trebuiesc schimbate , cel putin la mine sunt stoc!
Sa ne tii la curent cu miscarea pe care o faci!
Drum bun!
Postat 02 December 2011 - 02:34 PM
Pardon, "rulmenţii de presiune"?!
Postat 05 December 2011 - 10:22 AM
Schimbă service-ul!
Postat 26 January 2012 - 03:10 PM
Ce se mai aude pe aici? Ai rezolvat problema? Cum se comporta?
Postat 31 January 2012 - 03:55 PM
ai schimbat si arcurile? Le-ai pus pe cele stoc?
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi