• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
ScorpionulRazvan

Update la TCM

7 posts in this topic

Am auzit ca update-ul la TCM este o necesitate. Oare? Influenteaza major functionarea cutiei automate ori e ceva auxiliar ce poate fi omis fara probleme?

Este o recomandare, lungeste viata cutiei automate iar asta este cel mai important.

Oricum alegerea ta .

Oare se poate face update si la modele mai vechi,cum ar fi 850-1995?Si daca se poate un pret.Multumesc!

Nu se poate decat la modelele care au CAN-BUS .

Ok,mersi!In cazul asta am sa-i fac un update schimband-ui uleiul :smile:

Orice contributie la longevitatea cutiei e binevenita! Update la TCM se poate face numai la reprezentanta? Bogdan, nu poti face si asa ceva sau e o chestie sofisticata? Cam la ce pret e la reprezentanta?

Este mai ieftin la reprezentanta :D

Costa in jur de ~150 lei .