Acest subiect are 30 răspunsuri
Postat 26 December 2011 - 10:09 AM
Nu sunt eu expert ,dar dupa ce iei s60 din 2004 si dupa 2000 de mile bate volanta ,mai stiu eu ce face ambreiajul,tragi linia si vezi cum iesi la socoteala.
Zic si eu!
Zic si eu!
Postat 27 December 2011 - 01:32 AM
poi acela va fi automat si oricum daca era manuala merita 700 lire ambreiajul avand in vedere ca e an mai nou si km mai putini dar o vreau automata acum
Postat 27 December 2011 - 09:41 PM
diferenta ar fi ambreiajul la a mea plus inca 500 de lire deci nu foarte scumpa
Postat 31 December 2011 - 11:56 AM
Asta e adevarul dar ce -ti mai doresti de la 250000 km sa mearga ca noua nu are cum cand ai shimbat ultima data lichidul de frana dar antigelul cu ce trebuie nu de 2 lei ca masina asta a costat de noua de nu -ti vine sa crezi ,cum ai grija de ea asa are grija si ea de tine o sa ai surpriza sa vinzi masina si sa cumperi una mai noua u vreo 3 ,4 ani mai noua dar cu de vreo 3 ori mai multe probleme decat ai acum ,plus o cutie automata care nu stii daca a schimbat uleiul in ea si ce a bagat daca a pus atf mobil si sunt multe de spus iar vibratii ia si cand se blocheaza rola unisens sau fulia la alternator .
Daca vrei ca cineva sa te intelega iti recomand folosirea semnelor de punctuatie , ....altfel te poti limita la a tine un jurnal , ca nu il va citi nimeni .
Multumesc.
Daca vrei ca cineva sa te intelega iti recomand folosirea semnelor de punctuatie , ....altfel te poti limita la a tine un jurnal , ca nu il va citi nimeni .
Multumesc.
Postare editată de Danyx: 01 January 2012 - 02:58 PM
RYS : 0743336088
Postat 01 January 2012 - 03:03 PM
masina pe care o am acum o am de 3 luni si dupa ce am luat o am observat cat de neingrijita a fost la absolut tot inclusiv ulei bucsi si multe altele chiar si jeg in ea.
am gasit din 2004 la 140000 km diferenta e de cam 1600 lire in plus fata de a mea si arata mult mai bine si e modelul mai nou care are barile si anumite ornamente chromate sau faruri cu xenon si automata.acum cunosc destul de bine masina asta incat sa stiu ce defecte sa caut acum.
am gasit din 2004 la 140000 km diferenta e de cam 1600 lire in plus fata de a mea si arata mult mai bine si e modelul mai nou care are barile si anumite ornamente chromate sau faruri cu xenon si automata.acum cunosc destul de bine masina asta incat sa stiu ce defecte sa caut acum.
Postat 01 January 2012 - 03:20 PM
hehehe, prietene, iti trebuie timp bun sa iti cunosti masina bine. Intai tre sa fi cunoscator al marcii respective ca mai apoi sa iti dai seama ce masina detii! 
Eu o am de 2 ani si o luna si pot spune ca de acum incep sa ii descopar punctele slabe si cele puternice, cu alte cuvinte sa cunosc cu adevarat fiara si sa nu ii cer cat nu poate sau ce imi cere, aia sa ii pot oferii sau poate chiar mai bun!
Eu o am de 2 ani si o luna si pot spune ca de acum incep sa ii descopar punctele slabe si cele puternice, cu alte cuvinte sa cunosc cu adevarat fiara si sa nu ii cer cat nu poate sau ce imi cere, aia sa ii pot oferii sau poate chiar mai bun!
Postat 01 January 2012 - 04:51 PM
ok bine daca m-am exprimat gresit.m-am referit la faptul ca acum stiu ce probleme mai generale are masina mai importante adica probleme pe care le poti observa atunci cand cumperi o masina pt ca pe asta pe care o am acum e o catastrofa sa zic si ma refer de la problema ambreiajului pana la mici defecte din interior de exemplu cum ar fi ornamentele sau pielea distrusa etc
Postat 08 January 2012 - 04:12 PM
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649
Uite un volvo s60 frumos si la pret decent. Si eu sunt in anglia si stiu ca si BMW-ul are preturi mari si nejustificate deoarece si aici sunt cu milele date inapoi si neintretinute iar din punct de vedere ar statului ,performantei ,sigurantei nu as putea compara niciodata un seria 3 din 2004 cu un s60 din 2004.
Uite un volvo s60 frumos si la pret decent. Si eu sunt in anglia si stiu ca si BMW-ul are preturi mari si nejustificate deoarece si aici sunt cu milele date inapoi si neintretinute iar din punct de vedere ar statului ,performantei ,sigurantei nu as putea compara niciodata un seria 3 din 2004 cu un s60 din 2004.
Postat 09 January 2012 - 12:10 AM
multumesc adrian pt raspuns si masina pe care mi ai aratat o.
arata super masina am renuntat la bmw nu merita mai bine mai astept putin si dau 3500 pe un volvo din 2004-2005.
caut un automat piele crem daca gasesc si sa fie cat de cat intretinuta,
unde esti in anglia ?
arata super masina am renuntat la bmw nu merita mai bine mai astept putin si dau 3500 pe un volvo din 2004-2005.
caut un automat piele crem daca gasesc si sa fie cat de cat intretinuta,
unde esti in anglia ?
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi