Pentru ca etrierul isi misca pozitia. De asta cred.
La fel si la mine
Cand merg cu fata, fizica, mama ei de fizica actioneaza cum stie ea si imi impinge etrierul intr-o anumita pozitie. Cand merg cu spatele... scartaie, uneori. Probabil ca uzura mea e mai mica.
Aceeasi explicatie o am si pentru amortizorul meu care cand trec peste un "ups" face ca o broasca "flecita" dar care a iesit cu o eficienta de 80% (ups - acele ridicaturi pe sosea pentru a te determina sa reduci viteza - din dictionarul nepotelului. flecita -strivita -regionalism )
Si oricum astea sunt doar comparatii cu ceea ce ni s-a inamplat nou si am descoperit la ale noastre.... El poate are tiuit in ureche ..... glumesc, sper sa nu se supere.
Sunet bizar la roata dreapta fata. Rog Sprijin.
Autor: volvo, 05 Jan 2012 01:40 PM
Acest subiect are 25 răspunsuri
Postat 23 January 2012 - 09:04 PM
生活のためのボルボ
Postat 25 January 2012 - 09:05 AM
Unii imi spun ca ar fi rulmentul. Voi ce parere aveti?
Postat 25 January 2012 - 09:15 AM
Verifica ce ti-am zis mai sus
Putin probabil sa fie rulmentul pentru ca tu spui ca tine un pic cand rotesti de roata
Pai la ce forte sunt acolo, ar fi cedat sigur rulmentul daca ar fi mers greu. Plus ca s-ar fi auzit bilele facand urat.
Verifica sa nu atinga discul in marginea unei placute.
Rulmentul cand cedeaza se aude ca un huruit continuu.
Putin probabil sa fie rulmentul pentru ca tu spui ca tine un pic cand rotesti de roata
Pai la ce forte sunt acolo, ar fi cedat sigur rulmentul daca ar fi mers greu. Plus ca s-ar fi auzit bilele facand urat.
Verifica sa nu atinga discul in marginea unei placute.
Rulmentul cand cedeaza se aude ca un huruit continuu.
生活のためのボルボ
Postat 26 February 2012 - 11:41 PM
heimdallr cit vrei pe capul de planetara? eu am un s60 5d din 2004.
Postat 27 February 2012 - 08:21 AM
keops, la 26 February 2012 - 11:41 PM, a spus:
heimdallr cit vrei pe capul de planetara? eu am un s60 5d din 2004.
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi