Salt la continut

Ce faci cand distrugi o roata din cauza drumului?

Acest subiect are 24 răspunsuri

#21 larahau

Pasionat

• Membru
  • PipPipPip
  • LocatieSebes
  • Auto:S40 2.0D Summum
  • Fabricatie:2006

Postat 29 January 2012 - 02:48 PM

Multumesc de informatii.Am sa incerc maine sa vad ce pot face ca e tare aiurea sa merg cu roata aia mica de rezerva...Eu ma mir cum de nu s-a taiat cauciucul.
Imagine postata

#22 iulirx

Sfirsitor

• Membru
  • PipPipPipPipPip
  • Locatieromania
  • Auto:S60 D5 230bhp/520nm
  • Fabricatie:2008
  • Auto2:Ford RS 450bhp/630nm
  • Fabricatie2:2010

Postat 29 January 2012 - 09:10 PM

Vezi postarealarahau, la 27 January 2012 - 10:15 PM, a spus:

Nu o sa imi pun sperante ca rezolv altfel problema decat sa imi repar janta pe cheltuiala mea.Totusi poate avem colegi care le au cu avocatura si as vrea sa "dezbatem" acest subiect.

Iata intamplarea mea:

Asta seara pe la ora 19 la iesire din Sebes spre Sibiu am lovit o groapa in asfalt si am strambat janta pe interior, pana, e.t.c.Fiind intuneric afara si venea si masina din contra-sens, mi-au batut farurile in ochi, nu am observat groapa si am luat-o in plin.O groapa destul de mica dar adanca si cu marginea colturoasa, stiti voi...astea de sezon.Groapa se afla imediat dupa benzinaria Mol de la iesire din Sebes, deci in oras.Aveam cam 60 km/h, eram intr-un usor demaraj fiind la iesire din oras.

Acum va intreb a cui vina e faptul ca eu la ora asta am janta stramba.A mea ca nu am evitat groapa (cu riscul de a lovi masina din contra-sens) sau a primariei ca nu a semnalizat sau reparat groapa?De ex (probabil prin absurd :smile: )daca dau in judecata primaria ca nu a reparat/semnalizat o groapa care prezinta un pericol pentru circulatie, am castig de cauza?

Daca poti demonstra , si nu poti, ca era imposibil sa ocolesti groapa in conditii de siguranta, atunci vei cistiga.
Insa NU vei cistiga pentru ca PUTEAI evita acea groapa in conditii de siguranta !
N-ai nici cea mai mica sansa de succes....imi pare rau.
Spune-mi ce gandesti si eu iti voi spune cu ce!
Exista 2 reguli ale succesului : 1) Nu spune niciodata tot ce stii

#23 larahau

Pasionat

• Membru
  • PipPipPip
  • LocatieSebes
  • Auto:S40 2.0D Summum
  • Fabricatie:2006

Postat 29 January 2012 - 11:18 PM

Ei bine daca evitam acea groapa in momentul respectiv, loveam masina care venea din contrasens.Deci nu prea puteam evita in conditii de siguranta, dar cum spui tu - nu am cum sa demonstrez asta.
Imagine postata

#24 adrian mangalia

Pasionat

• Membru
  • PipPipPip
  • Locatiemangalia
  • Auto:volvo s60 d5
  • Fabricatie:2003
  • Auto2:dacia 1307
  • Fabricatie2:2001

Postat 30 January 2012 - 09:33 AM

Merge indreptata la un service specializat pe indreptari si sudura dar dupa ce o indrepti ar fi bine sa o muti pe spate
RYS : 0743336088

#25 Bog_S40T4

Nou venit

• Membru
  • Pip
  • LocatieDeva/ClujN/Bucuresti
  • Auto:S40 T4 B4194T
  • Fabricatie:1998

Postat 03 February 2012 - 09:22 PM

In ClujN stiu un service pe str plevnei nr.73 repara oricefel de jenti, pot sa fie rupte in 2 :) le si sableaza le vopsesc toot. Preturile sunt un pic mai ridicate.

1 membri citesc acest subiect

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

trafic ranking

Statistici web