Tocmai am aflat ca masina S40-ul (1.6d 2006, 190k ) lui taica-meu nu prea merge.
Din pacate nu am detalii foarte exacte cu privire la simptome, dar iata ce am putut scoate de la el:
-inafara filtrului de motorina toate filtrele au fost schimbate acu mai putin de o luna. filtrul de motorina a fost schimbat cam acum un an.
-problema a aparut cam o data cu vremea mai rea, cam acum 2 saptamani.
-nu se tureaza (nu stiu exact la cat ajunge turometrul totusi)
-turbo-ul pare sa traga (se aude)
-urca foarte incet o panta mai abrupta, abia cand ajunge in varf si incepe drum drept poate merge cu 40 km/h. ...cica..
-uneori se aprinde triunghiul rosu (daca da un mesaj de eroare: nu stiu, nu mi-a zis si oricum nu e in romana ci in olandeza..nu cred ca ar putea sa mi-l zica)
El e asa, mai old school, si pe conceptul "dieselu nu se strica asa usor" a tot umblat asa cu masina si nu mi-a zis ca merge rau, abia asta seara am aflat.
Eu i-am zis sa nu mai umble cu ea pana nu aflam ce are. I-am zis si sa sune maine la service-ul volvo in ungaria ca sa vada cam ce-i zic cei de acolo.
Stiu ca nu ofer detalii prea exacte dar daca aveti ceva idei, cam ce ar putea fi, ar fi de ajutor.
Multumesc mult comunitatii pentru ajutor
Stima,
Alex
Postare editată de ythnkyknwme: 01 February 2012 - 11:15 PM