Acest subiect are 7 răspunsuri
Postat 02 February 2012 - 11:56 PM
Salutare,
In cateva zile imi expira ITP=ul , prin urmare caut o statie autorizata, cat mai rapida si fara batai de cap.
Aveti vreo recomandare?
In cateva zile imi expira ITP=ul , prin urmare caut o statie autorizata, cat mai rapida si fara batai de cap.
Aveti vreo recomandare?
Postat 03 February 2012 - 03:02 AM
Buna,
Acum doi ani eu am facut ITP-ul la statia din curtea fostei fabrici de caramida, vis-a-vis cu Terapia. Foarte operativi baietii, daca nu s-o fi schimbat ceva de atunci incoace...
Succes!
Acum doi ani eu am facut ITP-ul la statia din curtea fostei fabrici de caramida, vis-a-vis cu Terapia. Foarte operativi baietii, daca nu s-o fi schimbat ceva de atunci incoace...
Succes!
Postare editată de Behu: 03 February 2012 - 03:03 AM
Postat 03 February 2012 - 09:15 AM
Mie îmi place la service-ul de lângă podul de la intrarea de pe Izlazului pe Frunzişului, ăla unde este şi spălătorie şi vulcanizare, cu bannere Continental, îmi scapă numele, acuma...
Postat 03 February 2012 - 11:49 AM
Multumesc frumos!
Postat 03 February 2012 - 08:53 PM
Irina, iti recomand pe baietii chiar de la Volvo (PremiumCars) din Floresti la 300m-500m dupa Polus. A fost rapida treaba, la pret corect (80 lei). Eu uitasem sa las in momentul reviziei autorizatia RAR pt folii dar baietii la sfarsit m-au intrebat de ea dupa ce ma trecusera revizia.
Asteptam sa ne zici cum au fost, tinand cont ca e reprezentanta Volvo. Bafta.
Asteptam sa ne zici cum au fost, tinand cont ca e reprezentanta Volvo. Bafta.
Postat 03 February 2012 - 09:43 PM
Salut Bog_S40T4, mersi de recomandare, dar deja mi-am facut ITP-ul . Daca si acum e tot 80 de lei ITP-ul la reprezentanta Volvo, e foarte convenabil.
Am fost pe Frunzisului, la VSV INVEST GRUP, au fost rapizi si a costat 90 lei. Raul, cred ca de ei ziceai.
Am fost pe Frunzisului, la VSV INVEST GRUP, au fost rapizi si a costat 90 lei. Raul, cred ca de ei ziceai.
Postat 04 February 2012 - 12:21 PM
Da, de ei ziceam. Mă bucur că ţi-am fost de ajutor.
Postat 04 February 2012 - 02:36 PM
Da, a fost buna sugestia, fiind si aproape de mine. Senchiu
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi