Salt la continut

Ce fel de suspensie pe s40?! Stoc\Semi\Sport

Acest subiect are 25 răspunsuri

#21 agr350r

old school

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieBucuresti
  • Auto:IF 04 CVZ 'Blue Sky'
  • Fabricatie:2004
  • Auto2:In cautare.....

Postat acum o săptămână

Deci, vreau sa va spun ca daca ii faceam alte modificari in afara de cele de fabrica, o pregateam pentru remat! Este destul de rigida si asa, fooooaaaaarteeeeee stabila in viraje iar dupa o luuuuunga discutie cu voi am ajuns la concluzia ca nu faceam decat sa ii ingreunez sarcina cu acele arcuri "sport"......in plus, parca ii pastrez mai bine linia de eleganta!

#22 Bogdan G

carcotas sef

• Membru
  • PipPipPipPipPip
  • LocatieBucuresti
  • Auto:V70 2.4i B5244S
  • Fabricatie:2001
  • Auto2:XC70 D5244T
  • Fabricatie2:2004

Postat acum o săptămână

Nu e chiar asa cum spui, masina ta ar arata mult mai bine cu suspensie sport pt ca ai jante pe 18", problema este ca oricum este rigida, daca o faci si mai rigida devine deranjant .

PS> am mers cu un S40 cu suspensie sport si m-am simtit ca-n Smartul lui Alex, era rigida rau de tot si la fiecare denivelare simteam cu se plimba organele interne .
XC70 powered by RBN 199hp@450Nm full xenon & full LED interior
V70 2.4i de vanzare ....
Diagnoza si reparatii electronica Volvo TEL-0788449909

#23 agr350r

old school

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieBucuresti
  • Auto:IF 04 CVZ 'Blue Sky'
  • Fabricatie:2004
  • Auto2:In cautare.....

Postat acum o săptămână

Ce-i drept ar fi avut un aspect mult mai placut, insa m-am gandit putin si la sanatatea ei, unde legea din romania nepermitandu-mi acest lucru :)

#24 Adi2727

Olandezul Zburator

• Membru
  • PipPipPipPipPip
  • LocatieBrasov
  • Auto:440 turbodiesel
  • Fabricatie:1996

Postat acum o zi

E posibil ca taria arcurilor sa influenteze aderenta?

De cand mi-am pus noile arcuri pe spate (mai de confort), experimentez ceva, ce nu am mai patit de cand conduc masina: pe ploaie imi fuge spatele in viraje stranse.
S-a intamplat de 2 ori in ultima luna si chiar ma pune pe ganduri si cumva imi distruge un mit important pentru mine, pe care il credeam adevarat despre masina... acela ca nu am derapat/pierdut aderenta niciodata (exceptie gheata) in 6 ani.
Prima oara aveam cauciucurile de iarna, care nu au acele dungi impotriva acvaplanarii si am pus asta pe seama lor dar acum am trecut la cele de vara care au profil ok.
Noroc ca am obiceiul sa accelerez la jumatea curbei si nu s-a intamplat nimic decat niste emotii pentru cei care erau pe banda 2.
Ambele evenimente s-au intamplat in giratorii extraurbane... eu find pe interior, unde am avantaj :D

Merci de info.
"Part of the ship, Part of the crue"

#25 iulirx

Sfirsitor

• Membru
  • PipPipPipPipPip
  • Locatieromania
  • Auto:S60 D5 230bhp/520nm
  • Fabricatie:2008
  • Auto2:Ford RS 450bhp/630nm
  • Fabricatie2:2010

Postat acum o zi

Probabil , din cauza arcurilor mai moi, masina are ruliu un pic mai mare si a descarcat roata spate stinga, aderenta raminind , pe spate, doar pe dreapta.
Asta daca nu te-ai dat la ea mai tare decit de obicei si restul configuratiei suspensiei spate nu s-a schimbat de cind nu derapai.(o suprainaltare pe spate duce la supravirare)
Sa fii atent si la frinarile de urgenta : daca fuge spatele la sensuri giratorii, va fugi si la frinarea de urgenta ! (la fel, se descarca mai mult decit de obicei puntea spate)
Sa fi fost presiune prea mare in pneurile spate ?
Chiar asa de moi le-ai pus ?

Postare editată de iulirx: acum o zi

Spune-mi ce gandesti si eu iti voi spune cu ce!
Exista 2 reguli ale succesului : 1) Nu spune niciodata tot ce stii

#26 Adi2727

Olandezul Zburator

• Membru
  • PipPipPipPipPip
  • LocatieBrasov
  • Auto:440 turbodiesel
  • Fabricatie:1996

Postat acum 9 ore

Sunt arcurile cele mai de confort... 1-2 clase sub cele stoc.
Presiunea in pneuri e ok.

Posibil ca si amortizoarele influenteaza cu ceva? Vreo combinatie nefericita?
Sunt Sensatrac, care cand dau de denivelari, balti, benzi de rezonanta, etc... se fac sensibil mai moi, se lasa spatele.
Tot astea le-am avut si pe arcurile hard (cele mai tari) si nu am avut probleme de genul...
"Part of the ship, Part of the crue"

1 membri citesc acest subiect

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

trafic ranking

Statistici web