• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Sign in to follow this  
Followers 0
Patrichi_Mihai

Plastice exterioare

5 posts in this topic

Salutare tuturor

din lipsa de probleme (mai) grave cu S60-ul, ma orientez spre cateva elemente mai inestetice si o eventuala rezolvare a lor.

1. stie cineva vreo solutie permanenta pentru a reda negrul initial plasticelor exterioare? Nu sunt extraordinar de decolorate dar cateodata ma deranjeaza si am incercat "enspe" mii de solutii dar toate au fost temporare. Ma gandeam sa le vopsesc si am citit si un post de'a lui Midnight Caller referitor la aceasta operatie dar nu as vrea sa le smilgheruiesc (imi place aspectul granulat) si nu stiu daca vopseaua ar adera pe plasticul ne-netezit. Any ideeas ? De asemenea mi-a trecut prin cap si sa achizitionez aceste plastice de pe un s60 post 2005 dar nu cred ca gasesc pe undeva doar un set de cumparat.

2. as vrea sa imi vopsesc jentile (17, aluminiu, originale) intr-o culoare mai inchisa. Se poate asa ceva (ma refer daca exista service-uri care sa faca asa ceva ca singur nu cred ca reusesc) si ar arata bine, sau in timp s-ar decoji si ar arata "ca naiba" ?

3. evident, as vrea sa vopsesc si etrierele. Are cineva un set de instructiuni sau poze din vadis referitor la cum se demonteaza aceste piese ?

Numai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De vopsit Jante si Etrieri avem si aici pe forum SRZ Powdercoating Customs Locaţie sos. Giurgiului, 7000 Bucharest, Romania Telefon 072 234 0642

Iar pentru plastice exista un spray dedicat ornamenteleor de plastic si nu e nevoie sa le smirglui prea tare ci doar sa le cureti cu solvent sau diluant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multam mult Marius. Referitor la jante macar m-ai lamurit ca se poate asa ceva, am sa caut in Iasi un service sa se ocupe (vazut zilele trecute un s60 in Iasi cu jentile vopsite negru catifea si mi-a placut cum aratau). Cu blestematiile alea de plastice si spray-urile e ciudata treaba...am incercat pe putin 20 si chiar am ajuns la concluzia ca nu intotodeauna "mai scump = mai bun"...cred ca cel mai de durata efect l-a avut un spray banal luat din Carrefour, Siminioniz parca. Ma tenteaza sa dau comanda de acest mult laudat "Black Wow"...l-a folosit cineva ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am folosit spray-uri, iar la Jante ma gandesc si eu sa le reconditionez, la un set de 17'' am inteles de la baieti un pret de 550 ron dar nu am apucat sa le trimit poze cu jantele mele cam jumulite de fostul proprietar, zic ca merita o revopsire profesionala nu la oricine ca masina o ai pe cativa ani si daca tot faci pasul asta sa ai si cu ce mandri. :) Bafta in alegerile tale. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare.Sa stii ca este un service in Iasi unde fac asa ceva.Da-mi un tel.si iti spun.(0744615858)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0