• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Sign in to follow this  
Followers 0
danutzzz

Upgrade sistem audio

5 posts in this topic

Salutare prieteni.Se pare ca de curand mi s-a pus un pitic pe creier care imi zice sa fac un upgrade la sistemul audio al masinii.Masina in cauza fiind s80 din 2003.Upgrade-ul ar fi urmatorul: schimbarea cd-playerului si schimbarea boxelor.As merge pe varianta unui Sony/Kenwood pt cd-player si Alpine/Infinity pt boxe.Voi ce ati recomanda? Bugetul pe care l-as avea disponibil ar fi in jur de 2000 ron.

Ps: care sunt dimensiunile boxelor de pe fata la s80?Dar ale celor de pe spate?

Multumesc si va astept cu pareri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avand in vedere recenta mea experienta in domeniu, iti recomand sa nu te atingi de boxe.

Mai bine investeste toata suma pe unitatea multimedia, care nu ar trebui sa duca lipsa de DVD, USB, BlueTooth si intrare auxiliara pentru mp3 playere.

In loc de Sony, mai bine mergi pe Kenwood, Alpine sau Clarion. Daca unitatea media e performanta, boxele vor face fata fara probleme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu sunt de parere ca, daca nu vrei sa montezi un amplificator extern pe boxe, nu pe cel din player sa nu te atingi de boxe, ele vor rezista. Plus ca s80 este topul, ceea ce ma face sa ma gandesc ca si sonorizarea este de top, ce rezista in conditii de solicitare la aproape orice player de pe piata...

Cat despre player, mariusdaniel are dreptate, Sony nu mai e ce a fost, un Kenwood, Alpine, este mult mai bun, eu personal sunt fanul JVC. Dar DVD e bun sa iti iei daca ai loc in bord pentru unul 2DIN, cu ecran fix nu escamontabil, personal cred ca acele ecrane ce ies din player si acopera ceea ce se afla deasupra lui in bord dau rau la aspect in orice masina, mult mai mult intr-un s80, al carui interior e pur si simplu superb...

Un DVD moder ofera si multe alte conexiuni ce il fac atractibil cum ar fi conexiune video pentru camera de mers inapoi etc.

Daca renunti la boxe si din buget iti iei doar playerul, la 2000 lei vei gasi unul cu tot ce iti doresti pe el si sunet ce nu va dezamagi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru sstem audio recomand sistemul cu boxele de kevlar,amplificatorul aferent ,boxa centrala facuta din una de usa si o statie separata cu subwoofer.Sa nu uit si de casetofonul cu Dolby !Cele mai mentionate mai sus le-am pus pe masina si am obtinut: claritate,bass profund si putere in limita bunului simt .Restul nu prea se merita si in 2000 de ron te incadrezi in cele mentionate mai sus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

+ un yatour...ca sa nu mai stai cu cd-uri!! Asa o sa poti baga un stick cu muzica..si pastrezi si comenzile pe volan!! Accepta si carduri sd...dar si mufa jack.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0