Ioan

Volvo V 70 Flexifuel,2.5,235cp, model 2010

6 posts in this topic

Salut. Ma numesc Ioan si sunt nou pe forum, locuiesc in Suedia si doresc sa imi achizitionez un volvo B+ V 70 flexifuel(etanol-benzina),motor 2.5, 231 cp, anul 2010.

Este masina ideala pentru familie, spatiu, comfort si siguranta. Etanolul in Suedia costa 1 euro pe litru si ne gandim si la mediu tinand cont ca noxele sunt mai mici decat la un diesel, 209g/km.

Ce parere aveti de motorizare?

Motoarele sunt fiabile in timp?

As opta pentru acest carburant pentru ca aici suntem scutiti de multe taxe daca detinem o masina hibrid-ecologica. Impozitul este la jumatate, etanolul este mai ieftin iar asigurarea iarasi la jumatate. Suedezii tin foarte mult la mediu iar etanolul se gaseste la toate pompele. In afara Suediei putem folosi benzina deci iarasi un avantaj mare.

Va doresc numai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Ma numesc Ioan si sunt nou pe forum...

Salut si bine ai venit :hello: :hello: :hello: !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut şi bun venit!

Din păcate, pe aici lumea nu (prea) are această motorizare, pentru că nu o interesează mediul iar pompele cu etanol sunt foarte rare, ca să nu zic inexistente, deci e puţin probabil să primeşti un răspuns în viitorul apropiat. Pe de altă parte, oamenii au tendinţa să laude orice dacă e sub semnul Volvo, aşa că sfatul meu, pentru a nu aştepta o veşnicie un răspuns obiectiv, ar fi să adresezi întrebarea şi membrilor forumurilor din Sverige sau din alte ţări civilizate ale Europei.

PS: Da' suedezii de ce sunt fraieri şi-i interesează mediul, de ce nu-şi trag motoare cu kg CO2/km şi să şi le înmatriculeze în Bulgaria? După noi, potopul. După ei, nu? ;D

Edited by HEIMÐALLR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este fix motorul clasic de Volvo pus si pe R, este un motor super fiabil dar deloc economic .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va multumesc pentru raspuns. Intra-adevar motoarele sunt fiabile si consuma mai mult, dar mai detin un S80, 2.0 Turbo,226cp si consuma amestecat 9%, insa ma intereseaza siguranta familiei mele nu si consumul. In Suedia avem mari probleme cu elanii si porcii mistreti, asadar in astfel de momente iti doresti sa fi intr-o masina cat mai mare si mai sigura. Am avut un accident cu un porc mistret foarte masiv si am scapat datorita acestei minunate masini care se numeste Volvo.

Nu putine au fost si accidentele cu elani, in fiecare an in Suedia mor oameni din cauza elanilor si datorita greutatii, tind sa striveasca plafonul masinii si sa te raneasca destul de grav.

Va doresc o zi buna si nu uitati, siguranta este intotdeuna pe primul loc.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Motorul asta de 2.5 este un derivat al motorului pe care il ai acum, este un motor de Volvo iar din ce vad esti obisnuit cu aceste motoare. Si eu caut acelasi tip de masina cu acelasi motor dar nu prea se aduc la noi, probabil ca voi lua asa ceva din Olanda .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now