Belthuzad

Achizitie S60!

36 posts in this topic

Mersi paunionutz. Și dacă mai ma direcționezi și către o distribuție, ești piatră. Rămân recunoscător. Dau o bere la națională!!

Trimis de pe SONY XPERIA™ M2 AQUA prin TAPATALK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vă mulțumesc pentru ofertele de pe privat, dar eu vreau un S60. Îmi place masina, îmi place cum arata bordul și consola centrala. Deja vad semne de reticență pentru ca nu îmi iau ce ați vrea voi sa îmi iau. Nu vorbesc de toată lumea. Nu vreau și va rog sa nu va simțiți ofensați de postul meu, dar cam asta e situația. Totuși, dispun de niște bani, și vreau neapărat modelul acesta. Ca are piele, ca nu are sau mai știu eu ce, as vrea sfaturi despre un produs care vreau sa îl achiziționez, nu sfaturi despre ce ar trebui sa achiziționez.

Cat pentru pielea de la interior, stai liniștit ca e în stare proasta.. Nu pentru asta vreau masina, ca re piele, din contra, sunt o persoana care transpiră enorm de mult pe timpul verii... Dar asa e gura românului.

Și nu dispun și nici nu as da 5000-6000 pe o masina de la noi. As lua-o de afara.

Bugetul pe care îl am pentru a achiziționa masina l,am specificat, ca o sa fie cazan sau nu, rămâne de văzut. Atât timp cât îmi pot da seama de niște defecte ale unei mașini, unde mai pun ca vin sa va cer o părere, iau o decizie de a cumpăra sau nu un produs. În general, nu prea îmi place când decide altul pentru mine. No offence!!

Masina de la Blaj, are nevoie de vopsire, cap de planetara, ceasurile din bord sunt decedate, și schimbata distribuția. Vopsirea ei nu o plătesc, am cumnat care se ocupa. Distribuția planetară și bord trebuiesc rezolvate. Și de făcut ceva cu interiorul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era o gluma faza cu pielea din interior, daca iti mai aduci aminte am avut un subiect de discutat pe tema asta, tocmai de aceea am reamintit de ea, dar in gluma. Oricum, este o combinatie intre piele si textil, cel putin din poze asa reiese. Daca te-ai simtit jignit, imi cer scuze, nu asta a fost intentia mea. Am incercat sa te ajut atat cat am putut ... iti doresc mult succes in achizitionarea uneia asa cum ai visat!

Bafta!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru distributiue vorbeste cu Midnight Caller, ca el stie mai bine http://www.volvo-club.ro/user/3-midnight-caller/ ce sa-ti recomande si poate sa ti le si comande la preturi decente 0723.213.705 si 0766.336.363.

Pot sa-ti dau eu interior semi-piele complet la 100 de euro

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumesc pentru informații, am luat o decizie. Am trimis pe cineva din zona sa verifice masina din anunt. Asa ca mulțumesc pe aceasta cale lui paunionutz pentru ca el a fost primul care mi-a recomandat anunțul. Va spun exact în ce situație e masina când ajung cu ea în Botoșani. Vineri cel târziu masina e în posesia mea! Mai repede nu pot din cauza problemelor de la munca.

Edited by Belthuzad
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa fie intr-un ceas bun! :D

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna seara la toata lumea.... azi m.am uitat putin la motor sa vad cam care ar fi problema ca nu porneste din prima. In primul rand am descoperit ca iar imi pierde pe la furtunul ala gros si am sters putin.... toata mizeria curgea exact pe cablurile de la electromotor (cred ca asta era problema dar maine il desfac tot cu calm si voi vedea). Parea mea de rau ca aud un sunet ciudat am facut un video si o sa ma chinui sa il pun pt ca nu reusesc. Daca poate cineva sa.si dea o parere. Va multumesc

Volvo v50 sound 2.0D: http://youtu.be/vRdKiCl_ISE

http://youtu.be/vRdKiCl_ISE

Share this post


Link to post
Share on other sites
??? observi unde ai postat?

Share this post


Link to post
Share on other sites
:o:o scuze dar credeam sa fie la intrebari generale. Scuzati .... se poate sterge azi ma apuc de ea si am sa fac un topic nou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now