• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Zeeripperz

Recomandare service cluj

6 posts in this topic

Buna, imi poate recomanda cineva un service in zona Cluj, in special pt revizii. Mentionez ca cel din floresti m-a dezamagit complet. Problema pe care caut sa o rezolv, pe langa revizie, tine de intrarea in limp mode de fiecare data cand se depaseste viteza de aprox 130km/h.

Merci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut.

Ti-l recomand cu drag pe colegul nostru de forum Oliver (volvo244 e numele lui de utilizator). Are tester, are service, stie, vrea si poate.

Succes!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu il recomand pe Oliver , aveti si autostrada in apropiere si puteti testa ...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa experienta din cluj , am mers la volvo Epinal in Franta , am fost primit cu o amabilitate , initial mi-au spus ca de obicei pierderile la intercooler sunt cauzate de lovituri si s-ar putea sa nu fie caz de garantie , apoi am urcat in sala de asteptare si dupa 20 min m-au chemat si mi-au spus ca se schimba totul pe garantie , inclusiv tubulatura (care avea o urechiusa rupta) mi-au arata si mie si m-au intrebat daca pot veni maine sa imi schimbe si pe la ce ora .  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aaa si am intrebat de un schimb de ulei la cutie geartronic , 312 euro (tva inclus) dar mi-au recomandat sa nu il schimb deoarece mai am inca 50 k pana la urmatorul schimb (din 100 in 100k ) si ca e posibil datorit pierderilor de presiune sa am usoare smucituri, intradevar dupa ce mi-au strans colierele nici nu mai simt cutia (super fin schimba) si mi-au spui ca imi fac o adaptare gratuita daca e nevoie (nu e nevoie , mers ca racheta si masina schimba impecabil)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am intrebat la reprezentanta volvo la Cluj, un schimb ulei cutie + adaptari pentru v60 cost aproximativ 2400 ron. mi se pare cam mult. Oare sunt alternative de incredere in zona Clujului? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now