• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cordunex

Carlig remorcare Volvo XC 70 dupa 2007

1 post in this topic

Am de vanzare un carlig de remorcare model GALIA (cromat 100%) pentru  VOLVO XC 70 nou cumparat de 1 saptamana Modelul ... http://galia.sk/index.php?akc=detail&id=2088&zn=VOLVO&tp=XC70&pp=&rv=07-  de la 

SC CC AUTO OFFICE CONCEPT SRL

Adresă: Sos Alexandriei, nr. 490, Bucuresti

Acest carlig nu se potriveste pe masina mea , motiv pentru care va trebui sa comand altul si chiar daca greseala este a firmei care mi-au trumis altceva, nu pot sa-l returnez si sa primesc banii inapoi deoarece "i-am adus modificari!!! " adica chiar daca toate componentele SUNT CROMATE!!! eu "mi-am permis" sa mai dau un strat de vopsea neagra de protectie suplimentara a suportului de carlig... deci fix partea care nu se vede oricum,aflandu-se sub bara de plastic iar carligul efectiv a ramas cromat , frumos, asa cum era. 

Pretul este cel de firma de 540 de lei si asigur transport oriunde in tara, documentele de insotire sunt valabile pentru garantie conform legislatiei in vigoare.

Daca nu voi primi oferte va trebui sa DAU VOPSEAUA JOS !!! si apoi sa-l returnez asa cromat cum l-am primit pentru ca sa-mi recuperez banii. 

IMAG0642.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites