cristibbe85

telecomanda defecta

5 posts in this topic

Buna ziua tocmai miam achizitionat un s80 d5 awd. Si am probleme cu a doua telecomanda. Apas butonul sa deschida usile si imi deschide usile si dupa cateva secunde imi deschide si geamurile si atata tot ce pot face cu ea ca de inchis nu o inchide. Am schimbat carcasa si bateria si aceasi problema. Ma puteti sfatui cam ce are si unde o pot repara sau daca ii de comanda alt circuit.

va multumesc anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ceea ce spui tu,pare ca butonul de unlock sa fie blocat pe deschis.Mergi la un electrician si verifica push butonul/micro switch din telecomanda.El face click cand apesi pe el?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai știu cum e telecomanda înăuntru, dar cred ca e ca o telecomanda de TV. Dacă butonul funcționează, deschide-o și curăță contactul cu spray de contacte sau și ma bine: alcool. Dacă tot nu merge pune pe buton pălitură de mina de creion, ca înseamnă că nu mai conduce curentul. Mina de creion e conductoare. Am reparat asa telecomenzii vechi.

Ca sa aplici mină, razuiesti și apoi o poți aplica cu bețigașe "de urechi" .(de fapt nu-s de urechi deloc, dar la asta le folosește lumea).

Spor(t).

Gesendet von meinem STV100-4 mit Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu știu pe ce am apăsat la telecomandă, ce combinație întâmplătoare am făcut, pentru că de ceva vreme mașina fluieră la închiderea/deschiderea ușilor, fluieră când semnalizez stângă(de 3 ori sau o dată), fluieră când acționez avariile. 

Are cineva idee cum să scap de acest fluierat ? 

S40 II din 2007(1.6D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now