nickyhome

Anti Skid service

6 posts in this topic

Bună ziua, sunt posesorul unui S40 2007, motor 1.6 și în urmă cu ceva timp mi a apărut eroarea anti-skid service required plus martorul check engine. Mașină de comporta normal in vitezele 1-3 dar din viteza a 4 a intra motorul in protecție și nu o pot accelera peste 3000 rpm si consum ridicat. In toamna am fost la un service insa testerul nu era unul vida și în urma testării a apărut o eroare Abs ce nu a putut fi ștearsă și erori legate de egr. Acesta din urmă din cele spuse de mecanic nu se deechidea/închidea complet. Îndrumați mă va rog spre un service bun in constanta sau dacă aveți vreo idee cu ce ar putea avea. Vă mulțumesc atașez o poza cu erorile din bord mai jos.

20170318_143015.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai o problema cu turbina sau cu egr-ul. 

Mergi la reprezentanță cel mai bine sau la un mecanic ce stie Ford Focus 2 .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , daca vrei sa verifici turbina, te poti duce la atelierul de la podul IPMC, vis a vis de fabrica de paine Dobrogea.Din cate stiu au si atelier mecanic, pentru constatre. Service-uri : ai reprezentanta Volvo  Exclusiv Auto pe 1Mai, vis a vis de reprezentanta Ford de la Bila Trans Atlantis (poti incerca si aici).De asemenea iti recomand reprezentanta Peugeot din Agigea 1.6 (Hdi=TDci=D), motorul este dezvoltat de PSA.  Daca vrei baieti priceputi la preturi bune te deplasezi la Bucuresti. Poate sunt colegi de forum din CT, care stiu ateliere ok , vorbeste cu @blueazimut de pe forum, Paul este din Constanta si are si Vida-Dice ( un baiat de nota 10).

Succes.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumesc pentru răspunsuri. Am fost ieri la un mecanic după cum bănuiam și eu este egr ul. Astăzi merg sa il schimb sper că problema să dispară. Eroarea Abs apărută pe tester ar fi o conexiune proasta intre modulul Abs și calculatorul mașinii. Aveți idee unde ar putea fi buna ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eroarea aparuta pe ABS spune ca e o problema pe ECM (motor), rezolvi cu EGR-ul stergi toate erorile si gata . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now