DragosDRS

Vitezometru/Kilometraj (ABS Modul) Nu functioneaza + fenomen ciudat ! Va rog sa ma ajutati !

1 post in this topic

Va salut ! In cele din urma am achizitionat Volvo S40 2.0 Turbo 125Kw, am citit cateva topicuri cu problema la vitezometru/kilometraj dar nu prea m au lamurit. Am avut parte de un fenomen ciudat, mai exact dupa multe incercari de stergerea erorii ( P07220 Output Speed sensor Circuit No Signal), aceasta apare la cateva minute din nou. Am schimbat senzorul de abs de pe dreapta fata cu unul nou . Degeaba... Am verificat siguranta de la ABS (tabloul de la motor) e ok. Am cautat la picioarele pasagerului "un tablou secundar de sigurante " n am gasit nimic ... nu stiu unde e bagat.

Fenomenul ciudat a aparut intr o zi in care am oprit masina in panta si am oprit motorul. Am stat circa 2 minute, pornesc si surpriza abs ul stins si check enginul stins si el, accelerez si plec de pe loc kilometrajul a functionat. Opresc unde terenul era drept, opresc si repornesc motorul si apar erorile si kilometrajul nu mai merge...


Efectiv nu stiu ce sa ii fac ... e aiurea sa merg cu kilometrajul defect in oras sau in afara... nu vreau sa arunc cateva milioane bune pe un radar.... Va rog frumos daca ati mai intalnit problema asta sau cunoasteti solutia remedierii sa ma ajutati !

Mai bine am zis sa intreb decat sa fac toate solutiile de pe toate topicurile si sa nu dea rezultat...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now