Sign in to follow this  
Followers 0
renascentist

CLAPETA ACCELERATIE VOLVO S60

3 posts in this topic

Salutare grup! Din ce am mai citit printre articole, mai mult sau mai putin fugitiv, problema pe care o am ar putea fi de la clapeta de acceleratie. Prin forum se povesteste despre curatarea ei, fiind vorba de simptome cu fluctuatii la turatia la pornirea de pe loc sau la stationare. Masina mea, un volvo s60 din 2001 2.0 pe benzina, are probleme in mers....nu vrea sa accelereze mai mult de 30 km/h, iar cateodata am simtit ca fluctueaza acceleratia cand franez, simt ca primeste cate un mic impuls de acceleratie masina fara ca eu sa apas pedala. Nu am patit niciodata sa mi se opreasca motorul cand stau pe loc sau sa nu accelereze. Pe tester spune ca ar fi problema de la clapeta. Intrebarea mea este, reusesc sa rezolv aceasta prin curatarea clapetei? Dupa ce o scot afara si o montez la loc, dupa curatare, trebuie un reset la computerul masinii?

Precizez ca masina este in iasi si acolo vreau sa gasesc un service sau un mecanic. Daca este cineva specializat in asa ceva, mi ar fi de mare ajutor, contracost bineinteles.

O zi buna!

Edited by renascentist

Share this post


Link to post
Share on other sites

La tine nu mai este problema de mizerie. Probbil trebuie schimbata.Vorbeste  cu Cipilika ( dezmembrari volvo iasi) si vezi daca are o clapeta cu acelasi cod pe stoc. Are si Vida  0757051090

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0