Sign in to follow this  
Followers 0
Cristian Scutaru

Schimb bielete directie in service

2 posts in this topic

Preluat si adaptat de pe alt forum :)

Pus masina pe elevator si inceput de scos prezoane roti. La naiba! Prezon antifurt! Cautat prin toata masina cheia pentru prezon, fara succes. Sunat clientul! Ah da cheia este in garaj. O aduce clientul dar mai dureaza pentru ca trebuie sa vina cu autobuzul. Nu are la el permisul si nu poate inchiria masina. In curte mai sta un Peugeot la care trebuie facuta distributia. Inceput de schimbat distributia. Dupa o ora de demontat la masina: la naiba nu e kit-ul care trebuie pentru distributie. Sunat magazinul de piese auto si parlamentat de ce au trimis un kit gresit de distributie. Urmeaza sa sune ei inapoi. 

 

Atunci macar micul dejun, care azi e singur pentru ca ceilalti colegi si-au luat o zi de concediu pentru un weekend prelungit. Suna telefonul: client care vrea sa stie cat costa schimbul pompei de apa. Nu, stie doar ca e un Opel. Aaa , si Opelul  e albastru. Apare clientul cu cheia antifurt prezoane., telefonul suna: kitul de distributie pt Peugeout e abia maine livrabil.  Clientul cu Peugeout vrea maine sa plece in concediu cu masina!? Clientul cu cheia antifurt sta la birou si preda cheia. E o cheie pt BMW...pe elevator sta un Volvo. Clientul cu cheia primeste masina service-ului ca sa vina mai repede cu cheia potrivita.

 

Telefon! Clientul cu pompa de apa a gasit certificatul de inmatriculare si citeste: Eriba KLD 455...Clientul a gasit certificatul de inmatriculare de la rulota. Suna din nou cand gaseste pe cel de la Opel. Clientul cu Peugeout suna si pentru ca deja stim numarul pe de rost simulam un robot telefonic ca sa mai castigam ceva timp. Inchis service-ul si mers la reprezentanta Peugeout pt kit distributie foarte scump. La naiba! Masina service-ului este la clientul cu prezoanele.

 

Dat comanda la taxi ca sa aduca el kitul de distributie. Pauza de tigara. Tigari.?? A sunt in masina de service…

 

Apare clientul cu cheia de prezoane care de data asta se potriveste. Desfacut bieletele la un capat.  Scapa cheia si mana luneca spre o margine foarte ascutita…Plasture? Trusa de prim ajutor! Nici un plasture inauntru?!  

 

Clientul cu pompa de apa suna din nou si in sfarsit stim despre ce fel de Opel este vorba. Pretul i-i se pare mult prea scump si o sa faca in alta parte unde i-i mai dau si mostre de detergent pentru curatarea jantelor.

 

Intre timp apare si taxiul cu kitul de distributie. Cand vrea sa plece, atinge un pic un VW T4 de la un alt client care era parcat. Observata paguba, schimb de carduri de la asigurari. Sunat la clientul cu Peugeot, masina va fi azi gata. Sunat nevasta, va fi o zi foarte lunga de lucru.

 

Sunat de la un ONG care militeaza pentru protectia mediului si intrebat daca poate dona ceva. Transmis acestora ca in timpul liber conduce un Opel Diplomat V8 cu motor de 5,4 litri. Convorbirea se termina abrupt.

 

Cu o scula speciala se da jos bieleta de directie. Dupa 20 de minute de cautari inutile dat telefon la colegii care erau la pescuit si intrebat unde este scula! Ah da am imprumutat-o la cineva dar merge si fara, cu un mops gospodaresc. Dupa ce s-a montat totul la loc, dat telefon la client ca poate veni sa ia masina..Raspuns: nu pot veni, la masina din service s-a defectat ceva si nu mai porneste motorul.

 

Edited by Cristian Scutaru
3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

The story of my life :))

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0