REVLV

Ce oglindă pe V70 II?

5 posts in this topic

Salutare, are, oare, cineva VIDA instalat pe calculator pentu a mă ajuta cu o informație. Eu am pe mașină două oglinzi exterioare de două feluri. Cea din stînga e fără lumină de curtoazie (aceea de sub oglindă să nu calci în baltă) și cea din dreapta cu, dar nu merge nici după schimbarea becului. Deci, s-ar putea ca nici asta să nu fie originală. Mă întrebam, de aceea, dacă pe baza VIN-ului oare s-ar putea vedea în VIDA cum ar trebui să fie oglinzile la mine?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lumina din oglinda se aprinde doar la apasarea butonului galben de pe telecomanda. Daca nu il apesi, o sa calci in balta in continuare. Oricum este inutila functia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Știu că doar atunci se aprinde și că nu face mare brînză, dar dacă tot trebuie să schimb o oglindă vreau să le am pe amîndouă la fel și, dacă tot am dat banii, le-aș vrea și funcționale :)) 

Ai cumva VIDA deci? Eu sînt pe Macintosh și nu pot instala. Am tot încercat să fac partiție cu Windowos nu mă prea pricep. Ba nu era versiunea de Windows bună, ba nu aveam suficient RAM, ba nu aveam browserul care trebuie și tot așa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai inseamna ca a fost schimbata, cu una cu bec! La oglinzile vechi, eu am tras fire de la plafoniera si se aprindeau cand deschideam usa, sau cand descuiam masina!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sînt aproape convins că cea fără bec nu e originală. Că aia e convexă și trebuie dată la maxim ca să vezi bine. pe de altă parte, cred că la cealaltă becul nu merge din alte motive, pe care va trebui să le descopăr. Dar aș vrea să fiu sigur, să nu mai merg pe încercate. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now