• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Vera

service volvo

4 posts in this topic

Buna!

Sunt noua pe forum, nu m-am uitat sa vad daca cineva a raspuns, in trecut, la aceste intrebari, asa ca, rog sa nu va suparati daca le repet. :)

Am achizitionat de curand un Volvo S60, fabricatie 2012 si am descoperit urmatoarele probleme :( :

1. Farurile - becul din dreapta are momente cand se stinge, am aflat de la fostul proprietar ( dupa ce am achizitionat-o :lol: )  ca a avut un scurt cand a pus becuri xenon, dar zice ca s-a rezolvat. Ei bine, pare sa nu se fi rezolvat, as vrea sa stiu unde o pot verifica sa vad daca e suficient doar sa schimb becurile, sau problema e din altceva?

2. Legat de becul xenon din far, nu gasesc nicaieri pe net, modelul, sa stiu ce comand, ma puteti ajuta va rog? Am vazut undeva ca ar fi D3S, dar vreau sa fiu sigura.

3. Cutia de viteze ( DSG ) - uleiul din cutie, se schimba sau nu? As vrea sa o verific si pe aceasta, cateodata are un smucit, cand schimb din R in D....

4. Miros de gaz in masina, la stat pe loc - la un service mi-a spus ca ar fi din geometria turbinei, care trebuie rectificata, dar nu-i panica, atata timp cat mirosul "nu ma omoara" :) , mai pot sa stau asa.

Gasesc un service cu experienta pe Volvo si preturi ok, in Bucuresti? :) 

Multumesc frumos!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna,

Eu imi repar masina la BG Motors,sunt specializati numai pe volvo si au preturi decente. - 0767726392 sau BogdanG pe forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna,

Luandu-le pe rand:
1&2) daca are xenon AM naiba stie ce bec e acolo, trebuie verificat (si scos kit-ul, daca ma intrebi pe mine). D3S vine pe masinile cu xenon din fabrica, kit-urile aftermarket pot avea mai orice.
3) DSG are VW. :P Uleiul din cutie se schimba, fiind necesari 8l (ce intra in cutie) + 4-8l pentru flush (curatat). Smucitura poate sa dispara sau sa se inrautateasca.
4) N-am idee dar nu suna deloc ok :))

Cat despre service, @Bogdan G @Vadim sunt recomandarile mele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vera Daca pui o poza cu farul ne putem da cu parerea cu ce tip de bec este . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now