Sign in to follow this  
Followers 0
StefanADRIAN

Low battery dupa ce opresc motorul.

4 posts in this topic

Am schimbat de curand la un volvo s60, 2011 d5 215cp, alternatorul complet, toate bune si frumoase pana ce am ajuns in fata casei unde dupa ce am oprit masina si am mai stat un pic imi apare in bord mesajul Low battery power save mode, pornesc masina sa vad daca o ia mai greu insa nu, dupa ce o pornesc eroarea dispare fara sa mai apara, dupa ce o opresc de tot motorul, mai stau un pic la fel imi apare low battey.Am fost inapoi la mecanic el a spus ca nu e nimic insa am aflat ca eroarea apare dupa ce opresc motorul abia dupa ce am plecat de la el,Ce ar putea fi in mare? Bateria nu e agm e una simpla insa nu am avut problema asta pana acum cu vechiul alternator, iar bateria nu are mult de cand a fost schimbata plus masina porneste in regim normal nu ii ia mult

Edited by StefanADRIAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai cumva Start&Stop? Bateria de pornire la modelele cu Start&Stop,se schimba in felul urmator: daca ai cutie manuala iti trebuie EFB iar la automata doar AGM,sa nu faci confuzie...iar bateria pt Start&Stop sa fie tot AGM!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu era eroare ci atentionare iar daca ai BMS trebuie resetat la inlocuirea bateriei pt ca altfel nu o incarca la capacitatea corecta . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0