• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
catacore

Bine (ca) v-am gasit !

4 posts in this topic

Salutare, 

Si bine v-am gasit!

Vin depe o Toyota Land Cruiser din 2001, actual proaspat posesor de XC90 din 2008 / 2.4 l diesel / 185 CP / 205k km / cutie automata 6 trepte.

Si da!, deja am intrebari pentru voi ;) !!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc de primire!

 

Pe XC90 l-am condus doar vreo 200 km, la intoarcerea dela vanzator (cumparat din TM) si ceva prin oras. Practic, am trecut dela starea de "masina asta nu-mi spune nimic" (senzatia din timpul drive-testului, ca pasager) la un inceput de ..... love :wub:  (dupa cei 200 km mentionati). Atata doar ca am parcat masina in garaj si am plecat de acasa  (la lucru), astfel ca deja mi-e dor de ea ;) . Partea buna e ca, cred eu, m-am obisnuit usor cu cutia automata, nu a trebuit sa-mi leg piciorul stang de portiera. Am "apasat" doar de doua ori ambreiajul, pe franare (deci dreptul ocupa deja pedala de frana), de frica sa nu-mi moara motorul :lol:.

 

Comparatia cu Land Cruiser-ul e greu de facut, sunt masini din generatii diferite, in plus pe LC il pregatisem de off-road (ceea ce n-a prea vazut, e drept). Daca ar fi sa zic un singur lucru care le deosebeste pe cele doua fiare, e ca XC90 e muuuult mai civilizata, ca masina.

 

Spor in toate!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abia acum am vazut topicul. Bine ai venit, Cata! Cred ca ne cunoastem... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now