• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
bobscar

S60 D4 181 hp

8 posts in this topic

Salutari!!!      Daca ma poate ajuta cineva cu informatii despre un S60 D4 181 hp 2014-2015 , la cati km se schimba distributia , cureaua de accesorii , rola intinzatoare si alte informatii utile ? Precizez ca S60 pe care l am cumparat recent are 173000 km si ultima intrare in service volvo este la 155348km (volvo service 2.0, ulei si filtru ulei si update navigatie in luna mai 2017)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare , am si eu aceeasi motorizare pe S60 -ul meu si eram curios daca ai reusit sa afli ceva despre intervalul de service pentru distributie si schimburi de ulei cutie s.a....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am V60 tot 181 cp si 2014-2015 si am schimbat distributia cu toate ca avea service facut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recomand consultarea site-ul oficial Volvo,iar sectiunea mentenanta o sa gasiti toate detaliile necesare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti multumesc pentru recomandare Raxo , am cautat cu mare nerabdare si interes sa pot gasi acele informatii dar din pacate mi-a fost imposibil sa dau peste ele .

Probabil ca doar la reprezentate si contra unei sume ....voi afla toate acestea .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 33 minute, balerinul a spus:

Va rog sa stergeti postul de mai sus l-am postat prea rapid incercand sa gasesc informatiile pe Volvo Romania , dar din pacate nu exista sau poate nu am insistat destul .

Iti multumesc pentru recomandare Raxo , am reusit sa gasesc ceva date pe site-ul celor din UK , si m-am linistit cumva , spun ca kit-ul de distributie se inlocuieste la 144 mii de mile sau 8 ani,  adica vreo 230 mii km. abia are 110.000km deci ar mai fi ceva pana atunci .

Nu am reusit sa aflu nimic  despre uleiul din cutia automata in 8 trepte la ce interval ar trebui inlocuit , dar o sa mai caut si prin alte forumuri , cred ca la momentul actual aceasta cutie este pe mai multe marci auto .

 

 

 

Edited by balerinul
postare gresita

Share this post


Link to post
Share on other sites

La reprezentanta nu vei afla nimic corect daca proprietarul a facut cateva revizii la iei dupa care la nea' ''gica din coltu strazii''... aia cu cartea service completata nu tine in ziua de azi. Cum verifici Km corect este sa verifice cei din reprezentanta daca volumul de combustibil alimentat la pompa si consumul mediu efectuat rezulta kilometrii din bord, abia dupa toata treaba asta vei sti daca si ce trebuie inlocuit la masina. Da Volvo inregistreaza cand deschizi usita de la rezervor si cati litrii ai alimentat... are log. Media oricarui autoturism cu motor diesel de 2.0/3.0 este de 60kkm/an in afara tarii unde exista autostrazi. Eu in romania am reusit intr-un an sa fac la un logan de nou 140.000 km in trei ani masina a sarit de 400kkm :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 4 ore, andreiZI a spus:

... aia cu cartea service completata nu tine in ziua de azi...

Eu sunt unul care are cartea de service completă, la zi și numai la reprezentanță, de 15 ani. În rest, de acord.

@balerinul, nu iți va lua nimeni de la service, vreun leu pentru informații. Mergi cu încredere la reprezentanță și fă acolo revizia, măcar odată și vei vedea ce înseamnă o revizie serioasă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now