• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
denis

Motorul smunceste si porneste greu

1 post in this topic

De ceva timp motorul smunceste in demaraj insa daca accelerez mai lent e ok dar enervant.Pur si simplu nu mai trage pentru o fractiune de secunda.Pilotul automat nu mai are nici o treaba.La pornire motorul se balbaie,nu intotdeauna dar destul de des.

Am schimbat toate bujiile in Romania la sfatul unui inginer mecanic.Am pus Bosh compatibile si cu GPL. Cei de aici din Olanda vor sa pun doar bujii originale de volvo plus toate bobinele schimbate.Toata distractia ma costa cam 1500 de euro asa ca am zis pas. Mai ales ca daca nu se rezolva problema nu pot returna piesele. As vrea sa vad si parerea voastra in acest caz.

Alta problema suparatoare e aceeia ca imi curge ulei din vasul de servo.Am inteles ca e boala comuna la volvo insa nu exista solutie de a rezolva problema? Am schimbat doua bidoane noi pana acum si tot curg de la mijloc.Miroase a ulei ars in masina de a intrat si in tapiterie.Pe caldurile astea e jale.

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now