Sign in to follow this  
Followers 0
cosminel12345

Fum sub capota

3 posts in this topic

Salutare!

Azi am simtit un miros de ars cand am ajuns acasa si l-am ignorat, iar dupa 2 ore ma suna vecinul ca iesea fum de sub capota. Am gasit folia de aluminiu care protejeaza partea spre bord de cea a motorului, cu stratul de pasla arsa. Am testat si pasla e ignifugata, nu ia foc, doar scoate fum. Am scos-o si o s-o inlocuiesc cat de repede, cu drumuri foarte scurte pana atunci. Banuiesc ca s-a desprins o bucata din pasla si a atins galeria de admisie si s-a incins (ori de la vechime ori vreun soricar/harciog intrat pe la motor...nu radeti, mi-a zis un mecanic ca au dat de baeti de astia la masini aduse din afara :D).

Problema e ca pe Vida imi arata si ceva erori si sper sa fie doar din cauza ca am lasat motorul pornit fara acea protectie...am atasat si captura.

Daca cineva de la un service sau altcineva a mai dat de aceasta problema si cunoaste mai multe detalii, il rog frumos sa ma informeze.

Mersi mult!

error.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

a picat wireless-ul sau cine stie ce si am postat de 2 ori...rog un admin sa stearga aceasta postare duplicata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In final era cablajul topit, fara niciun senzor nimic defect. Am mai auzit de un caz similar la alta masina...pe forum s-a mai confruntat cineva cu problema asta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0