Cristis80d5

Injector

5 posts in this topic

Am masina in service,si nu reuseste sa "inregistreze" codul injectorului(injectorul nr5) in computerul masini cu testerul. Stie cineva un tester care poate face asta? Sa ma intalnit cineva? (S80 2.4 205 cp)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce tester au....cert este ca nu reusesc sa il faca de aia am zis ca intreb aici,poate stie cineva. Vida-dice ar trebui sa mearga?

Share this post


Link to post
Share on other sites

   Buna ziua. Am un Volvo V50 motor de 2.0D anul 2005 136 cp. care baga motorina in baia de ulei. Un mecanic din Constanta (Ionut) care se ocupa in special de repararea injectoarelor mi-a spus sa incerc dimineata cand motorul este rece sa scot de la fiecare injector mufa din capatul lui, pentru a sesiza daca motorul isi schimba regimul de lucru. Am scos mufa injectorului 2 (de la dreapta spre stanga), motorul a inceput sa vibreze mai tare pe semne ca injectorul functiona pana sa-l scot, am introdus mufa la loc si am scos mufa injectorul 3, motorul incepand sa vibreze mai tare. Problema este ca aceste doua injectoare nu vor sa mai lucreze. Am pornit, am turat, am mers (cam 400 de metrii accelerata la maxim avea doar 1100 de rot/min si ma deplasam cu 5-10 km/h), am scos contactul, bornele de la baterie, am dat cu spray de contact acele mufe, le-am curatat, nu vor sa mai porneasca.

  Aveti idee ce ar putea fi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stergi eroarea cu tester si merge iarasi

Pana la urmatoarea treaba din asta

Injectoarele la motorul de 2 se opresc 

Numai si numai sin tester

Vida dice sau alrceva multimarca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now