• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
AndreeaIoanaBudianu

Probleme accelerare

1 post in this topic

Buna, vin cu o problema pe care nu am gasit-o aici..

Am un Volvo S40 din 2005, motor 2.0D si ieri a facut pentru a doua oara o faza ce imi da de gandit: dupa ce am pornit motorul si am plecat, la schimbarea vitezelor ramanea in urma cu accelerarea. Eu acceleram si ea nu raspundea comenzii, apoi facea o zmuncitura (ca si cum m-ar fi ajuns din urma si mi-ar fi dat un buf) si se accelera normal. Asta pana la urmatoarea data cand schimbam viteza sau apasam ambreajul. Nu e ca si cum s-ar fi taiat pedala de acceleratie, nu s-a intamplat dupa o anumita turatie, ci aleatoriu, din ce am observat. Am tras pe dreapta, am oprit motorul, am pornit din nou si am accelerat-o pana in 4000 turatii. Apoi am plecat si si-a revenit. Am facut vreo 300 km si nu a mai facut. Pe tester nu apare nici o eroare.

Precizez ca uneori, cand merg cu ea subturata, se aprinde "Anti skid service required". Masina nu are catalizator.
Are cineva idee ce ar putea fi? Sper ca am fost explicita cu descrierea..

Edited by AndreeaIoanaBudianu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now