• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Teo23

Posibil zgomot motor d4 181cp geartronic 8 trepte

10 posts in this topic

Imi cer scuze daca mai e vreun topic legat de acest motor+cutie, si in special pe un posibil zgomot motor. Am inregistrat mersul motorulul , si am zis sa i-l impartasesc atat cu cei cunoscatori (mecanici) cat si cu cei care aveti aceasta motorizare si puteti compara sunetele motoarelor. Nu am reusit sa ajung la un service inca (sunt din galati) atat datorita faptului ca inca nu cunosc mecanici de incredere pt volvo (de curand mi sa recomandat un mecanic ) dar si a serviciului. 

  Poate nu este nimic anormal dar stau un pic stresat cand i-l aud. Mentionez ca masina are 226 mii km si inca nu i-am schimbat distributia dar nu stiu daca o fi de la vreo rola ceva

Atasez clipul cu mentiunea ca eu aud acel zgomot(ca o bataie sau atingere ritmica metal pe metal sa zic asa) pe partea cu distributia a motorului.

Va multumesc, astept pareri si scuze daca s-a mai discutat despre asta pe vreo sectiune a forumului

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca si distributie sa iau volvo original ? Sau merge si altceva ..Ca banuiesc ca in afara de reprezentanta toate service-urile dau garantie 60mii km sau 4 ani indiferent daca distributia e originala sau nu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parerile sunt impartite. Eu am mers pe original.

Edited by cristiann

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost la 2 service-uri mari din galati: unul mia zis ca e din injectie..:d si sa pun o motorina mai buna (eu alimentez aproape numai maxxmotion)  si celalalt service si-a dat seama ca trebuie data jos cureaua de accesorii si luata din aproape in aproape pana vvedem de unde e...maine dimineata ma duc sa o urce pe elevator si poate gasim cauza..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost la service mi-au ridicat-o pe elevator au desfacut cureaua de accesorii inclusiv fulia la arbore si rezultatul a fost acelasi..are acelasi zgomot...a ramas ca si cauza posibila o rola undeva la distributie. Saptamana viitoare schimb distributia..sper sa dispara zgomotul asta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si noi care reparam Volvo zi de zi tot invatam motoarele astea VEA iar tu vrei la Galați sa primesti o parere despre acest zgomot . Eu sunt de parere ca te joci putin gresit cu focul si nu înveți nimic din greselile altora .

Iti dau un sfat, oprește 10 VOLVO uri noi din Galați și vezi unde își repara oamenii aia mașinile.

Succes in elucidarea zgomotului .

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inteleg ce spui Bogdan dar ce vina am ca in galati nu am unde repara masina. Nici tester nu stiu cine are in orasul asta...Trebuie sa imi vina distributia la sfarsitul saptamanii ca dureaza 5zile asta pe original si apoi daca problema persista o sa fac o programare la tine daca vrei si poti sa ma ajuti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now