• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Vaporean78

P245809-check engine

4 posts in this topic

Salutare tuturor,

Acum cateva zile s-a aprins check engine si masina nu se mai tura din treapta 3. Urca f usor dar fara putere. Dupa ce am pus testerul mi-a aratat acest cod P245809. Filtrul de particule nu s-a regenerat. Recunosc ca faf drumuri destul de scurte zilnic, dar mentionez ca nu stau in RO. Sunt in Suedia. In sfarsit. Am facut o regenerare fortata care a durat 5 minute, si totul e la normal.

A mai patit cineva asa ceva? Oare o sa mai revina eroarea?

Va multumesc in avans.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 30/01/2019 at 10:40 PM, Vaporean78 said:

Salutare tuturor,

Acum cateva zile s-a aprins check engine si masina nu se mai tura din treapta 3. Urca f usor dar fara putere. Dupa ce am pus testerul mi-a aratat acest cod P245809. Filtrul de particule nu s-a regenerat. Recunosc ca fac drumuri destul de scurte zilnic, dar mentionez ca nu stau in RO. Sunt in Suedia. In sfarsit. Am facut o regenerare fortata care a durat 5 minute, si totul e la normal.

A mai patit cineva asa ceva? Oare o sa mai revina eroarea?

Va multumesc in avans.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Vaporean78 said:

 

Salut din nou,

Da, ce sa spun...s-a aprins din nou. Aceleasi simptome. Se accelereaza foarte incet. Ma gandesc, sa o scot putin la un drum intins, vreo 20-30 km. 

Are cineva vreo sugestie?

Va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna. Ai rezolvat problema? Fa ceva drumuri mai lungi sa se incalzeasca bine peste 40 de km cu turatia de peste 2500 de ture si vezi ce se intampla. Daca ai cutie automata si mergi mult in oras incearca sa mergi si pe manual di schimba vitezele la peste 2500 de ture. Cand schimba ea singura mergi in a 5-cea cu 50 la nici 2000 de ture, numai o ineci... Parerea mea. Cele bune

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now